ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΡΑΚΤΕΡ

Νεκρός 21χρονος φοιτητής

Δημοσίευση: 08 Απρ 2017 8:45 | Τελευταία ενημέρωση: 08 Απρ 2017 8:49
Το κανάλι στο οποίο κατέληξε το τρακτέρ καταπλακώνοντας τον 21χρονο φοιτητή   Το κανάλι στο οποίο κατέληξε το τρακτέρ καταπλακώνοντας τον 21χρονο φοιτητή

Σε τραγωδία κατέληξε χθες, η απόφαση του 21χρονου Στέφανου Θεοδ. Σταυροθεόδωρου να επισκεφτεί τον στάβλο που διατηρούσε η οικογένειά του έξω από το Δοξαρά.

Ο νεαρός, που σπούδαζε στη Γεωπονική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή, βρέθηκε αυτές τις ημέρες στη γενέτειρά του στο Δοξαρά του Δήμου Κιλελέρ, με αφορμή και το γεγονός ότι οι Σχολές παραμένουν κλειστές λόγω του Πάσχα.

Ο 21χρονος – σύμφωνα με πληροφορίες – θέλησε χθες να επισκεφθεί το βουστάσιο που διατηρούσε η οικογένειά του, έξω από το χωριό και για τη μετακίνησή του χρησιμοποίησε τον γεωργικό ελκυστήρα.

Οδηγώντας σε αγροτικό δρόμο, παράλληλα με τη σιδηροδρομική γραμμή σε περιοχή κοντά στον παλιό Σταθμό του ΟΣΕ στο Δοξαρά, άγνωστο γιατί, το τρακτέρ εκτράπηκε της πορείας του και πέφτοντας σε διπλανό κανάλι, ανατράπηκε καταπλακώνοντας τον 21χρονο τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Για τον απεγκλωβισμό του άτυχου φοιτητή κλήθηκαν στις 5.30 χθες το απόγευμα δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας που δεν χρειάσθηκε τελικά να επέμβουν καθώς νωρίτερα, συγχωριανοί του 21χρονου, τον είχαν ήδη ανασύρει από τον τόπο του δυστυχήματος. Ασθενοφόρο μετέφερε τον άτυχο νέο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας αλλά ήταν ήδη αργά.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, αγρότης από τη Νέα Λεύκη έχασε επίσης τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από τρακτέρ ενώ εκτελούσε αγροτικές εργασίες. Να σημειωθεί πως και στις δύο περιπτώσεις, τα τρακτέρ δεν διέθεταν καμπίνα ασφαλείας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass