ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΑΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Εκτός παράταξης Σαρχώση και η Δέσποινα Λιάκου

Δημοσίευση: 10 Απρ 2017 22:08
Εκτός «ΣυνΠολιτείας» η κ. Δέσποινα Λιάκου Εκτός «ΣυνΠολιτείας» η κ. Δέσποινα Λιάκου

Νέα αποχώρηση χθες από τη δημοτική παράταξη του δημάρχου Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση «ΣυνΠολιτεία». Μετά την προχθεσινή αποχώρηση του στελέχους της ίδιας παράταξης κ. Νίκου Κουβέλα από τον Αμπελώνα, με δήλωσή της η υποψήφια δημοτική σύμβουλος επίσης Αμπελώνα στο ψηφοδέλτιο του κ. Σαρχώση κ. Δέσποινα Λιάκου, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον συνδυασμό επειδή διαφωνεί με τον τρόπο που ασκεί η δημοτική αρχή τη διοίκηση του δήμου.

Η κ. Δέσποινα Λιάκου υπήρξε από τα πρώτα στελέχη του ΣΥΝ από τα τέλη του 1989, αρχές του 1990. Συμμετείχε επίσης στο συνδικαλιστικό τμήμα του ΣΥΝ στον τομέα του έτοιμου ενδύματος και ήταν μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας για 12 χρόνια και της Γενικής Γραμματείας Ισότητας. Ακόμα υπήρξε υποψήφια νομαρχιακή και περιφερειακή στη συνέχεια σύμβουλος του ψηφοδελτίου του ΣΥΝ στις νομαρχιακές και περιφερειακές εκλογές. Ήταν μέλος της επιτροπής για τον Δήμο Τυρνάβου για «Φθηνό Νερό σε όλο τον Λαό». Αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ πριν ενάμιση χρόνο περίπου και χθες και από την παράταξη του κ. Σαρχώση.

Αναλυτικά στη χθεσινή δήλωσή της η κ. Δέσποινα Λιάκου σημειώνει:

«Μετά την απομάκρυνσή μου από τον ΣΥΡΙΖΑ, θεωρώ υποχρέωσή μου να δημοσιοποιήσω την απομάκρυνσή μου από την παράταξη «Συν Πολιτεία» στην οποία επικεφαλής είναι ο κ. Π. Σαρχώσης.

Πίστευα ότι αγωνίζονται για μια αποτελεσματική δημοτική αρχή, όμως γρήγορα η πραγματικότητα διέψευσε τις προσδοκίες και τις αγνές προθέσεις μου.

Η δημοτική αρχή αποδείχθηκε ιδιοτελής και η διοίκηση του δήμου έχει και δείγματα αδιαφάνειας. Τα χωριά εγκαταλείφθηκαν στη μοίρα τους και ο Αμπελώνας καθημερινά μαραζώνει επειδή κάποιοι δεν αφουγκράζονται τις ανάγκες των δημοτών.

Απομακρύνομαι λοιπόν από τη «Συν Πολιτεία» για να διαφυλάξω την προσωπική μου αξιοπρέπεια και για να μην επωμίζομαι τα συνεχή σφάλματα και τις αλλεπάλληλες αποτυχίες της δημοτικής αρχής συνεχίζοντας να κρατώ ψηλά την αγωνία μου για έναν καλύτερο και ομορφότερο Αμπελώνα».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass