ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΑ ΘΕΣΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ

Σύνδεση αερίου σε χωριά της Δ.Ε. Πλατυκάμπου

* «Θα γίνει προγραμματισμός επέκτασης κατασκευής του δικτύου εντός του 2018» δήλωσε ο γενικός διευθυντής ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ. Μπακούρας

Δημοσίευση: 12 Απρ 2017 11:00

Τα γραφεία της ΕΔΑ ΘΕΣΣ (Εταιρία Διανομής Φυσικού Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας) επισκέφθηκε ο δήμαρχος Κιλελέρ, Θανάσης Νασιακόπουλος, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους κ. Τριαντάφυλλο Τσινούλη και κ. Κωνσταντίνο Χατζηκωνσταντίνου και τον πρόεδρο της Τ.Κ. Ομορφοχωρίου κ. Γεώργιο Μαξιμιάδη.

Στην επίσκεψή της η αντιπροσωπεία του Δήμου συναντήθηκε με τον γενικό διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ. Λεωνίδα Μπακούρα και τη διευθύντρια Ανάπτυξης και Νέων Συνδέσεων κ. Ευθυμία Καλογήρου, και παρέδωσε τις αιτήσεις των κατοίκων του Ομορφοχωρίου για τη σύνδεση της περιοχής με το φυσικό αέριο.

Ο κ. Μπακούρας ανέφερε ότι η εταιρία θα προβεί άμεσα στην καταγραφή ενδιαφέροντος και τη σχετική αποτύπωση της περιοχής.

Με την επικύρωση του ενδιαφέροντος των υποψήφιων καταναλωτών προς την ΕΔΑ ΘΕΣΣ, θα πραγματοποιηθούν οι σχετικές μελέτες και ο προγραμματισμός της επέκτασης κατασκευής του δικτύου εντός του 2018.

Παράλληλα η αντιπροσωπεία του δήμου παρέδωσε τέσσερις ακόμη φακέλους με υπογεγραμμένες αιτήσεις από τους κατοίκους του Μελισσοχωρίου, της Γαλήνης, του Πλατυκάμπου και της Χάλκης προκείμενου να ξεκινήσουν οι απαραίτητες μελέτες εκ μέρους της εταιρίας.

Ο κ. Μπακούρας τόνισε ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την τροφοδότηση των απομακρυσμένων από το δίκτυο διανομής περιοχών, είναι η έγκριση του κανονιστικού πλαισίου από το αρμόδιο υπουργείο για τη χρήση του συμπιεσμένου φυσικού αερίου (CNG).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass