ΕΔΡΑΣΑΝ ΣΕ ΛΙΒΑΔΙ, ΤΥΡΝΑΒΟ ΚΑΙ ΑΓΙΑ

Ρομά από τον Τύρναβο, οι «υπάλληλοι» της ΔΕΗ

Δημοσίευση: 14 Απρ 2017 10:35

Κάτοικοι του οικισμού των Ρομά στον Τύρναβο είναι, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι «υπάλληλοι» της ΔΕΗ που πρόσφατα εξαπάτησαν 70χρονη στο Λιβάδι Ελασσόνας από την οποία απέσπασαν 7.000 ευρώ.

Η ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποίησε τα στοιχεία ενός 20χρονου και ενός 35χρονου – και οι δύο από τον Τύρναβο – ενώ ερευνά τα στοιχεία ενός ακόμη συνεργού τους. Οι δράστες, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. εμπλέκονται επίσης σε κλοπές που έγιναν στο Λιβάδι, στον Τύρναβο αλλά και στην Αγιά ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απάτης και των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Εξιχνιάστηκε, όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ. «ύστερα από έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδίου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, μία περίπτωση απάτης και πέντε περιπτώσεις κλοπών – τετελεσμένων και σε απόπειρα – στις περιοχές Λιβαδίου, Τυρνάβου και Αγιάς Λάρισας.

Σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της απάτης και των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής σε βάρος τριών ατόμων και συγκεκριμένα σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 20 και 35 ετών και ενός ακόμη ατόμου, άγνωστων μέχρι στιγμής στοιχείων.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, το πρωί της 15-03-2017 στο Λιβάδι, ο 20χρονος μαζί με ένα ακόμη άτομο μετέβησαν σε οικία 77χρονης ημεδαπής και με το πρόσχημα ότι τυγχάνουν υπάλληλοι της ΔΕΗ κατάφεραν να αποσπάσουν από την ηλικιωμένη το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ.

Επιπλέον, από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι, κατά το χρονικό διάστημα από 13 έως 23-03-2017 στις περιοχές Λιβαδίου, Τυρνάβου και Αγιάς Λάρισας, ο 20χρονος από κοινού με τους άλλους δύο συνεργούς του διέπραξαν πέντε περιπτώσεις κλοπής σε οικίες ισάριθμων ημεδαπών – δύο τετελεσμένες και τρεις σε απόπειρα – από τις οποίες απέσπασαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 3.900 ευρώ. Η σχηματιζόμενη δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ..

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass