ΔΙΑΨΕΥΨΕΙ ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ Ο ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

«Δεν πάω στη Δημοκρατική Συμπαράταξη»

* «Αν ήθελα να ενταχθώ στην Δημοκρατική Συμπαράταξη θα το έκανα με ανακοίνωση» δηλώνει στην «Ε»

Δημοσίευση: 19 Απρ 2017 13:05

Κάθε σενάριο περί μεταγραφής του στη Δημοκρατική Συμπαράταξη διέψευσε, χθες, μέσω της «Ε», ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργος Κατσιαντώνης.

Ο 39χρονος σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας thetoc.gr αποτελούσε το όνομα έκπληξη το οποίο βρίσκεται σε «προχωρημένες συνεννοήσεις με τη Χαριλάου Τρικούπη» και σύμφωνα με το ίδιο «φέρεται να έχει έρθει ήδη σε επαφή με στελέχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και οι πληροφορίες λένε ότι η μεταγραφή του – στην περίπτωση που δεν υπάρξουν άλλα προσκόμματα- είναι πιθανόν να γίνει και πριν το συνέδριο του κόμματος το καλοκαίρι. Εναλλακτικά υπάρχει πάντα το σενάριο πρώτα να ανεξαρτητοποιηθεί και στη συνέχεια να περάσει στην άλλη όχθη».

Ο Ελασσονίτης βουλευτής από την πλευρά του, μιλώντας στην «Ε», ξεκαθάρισε εξ αρχής πως «δεν ισχύει κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση», ενώ έκανε λόγο για «μεγάλη φαντασία». Τόνισε πως «αν ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο δεν θα διάλεγα να κάνει τη βρόμικη δουλειά αρχικά ένας δημοσιογράφος, αλλά θα επέλεγα να έβγαινα με μια επίσημη ανακοίνωση μέσω της οποίας θα ξεκαθάριζα τους λόγους για τους οποίους δεν θα ήθελα να συνεχίσω άλλο στην Ένωση Κεντρώων έτσι ώστε να ήμουν ξεκάθαρος».

Για το γεγονός πως αναφέρεται το δημοσίευμα στις καταβολές του από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ δήλωσε πως «η μισή οικογένειά μου είναι από το ΠΑΣΟΚ και η άλλη μισή από τη Νέα Δημοκρατία. Όλοι κάπου θα ανήκαμε» κατέληξε.

Κ.ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass