Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 5.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Θρήνος στη Φαλάνη για τον Κωνσταντίνο Χατζή

Δημοσίευση: 20 Απρ 2017 8:55
Βουβοί συγγενείς και φίλοι χθες έξω από το σπίτι του Κωνσταντίνου Χατζή στη Φαλάνη Βουβοί συγγενείς και φίλοι χθες έξω από το σπίτι του Κωνσταντίνου Χατζή στη Φαλάνη

Στο πένθος βυθίστηκε χθες η Φαλάνη μετά την τραγική είδηση για τον άδικο χαμό του 28χρονου υπολοχαγού της Αεροπορίας Στρατού Κωνσταντίνου Χατζή. Ενός ιδιαίτερα αγαπητού συμπολίτη ο οποίος ήταν πάντα υπόδειγμα όχι μόνο στην υπηρεσία του αλλά και στην τοπική κοινωνία.

Με την πληροφόρηση του κακού μαντάτου στη Φαλάνη, έσπευσαν στο σπίτι του αξιωματικού συγγενείς και πολλοί φίλοι να μάθουν περισσότερα και με την ευχή ο Κωνσταντίνος να είναι τελικά ζωντανός.

Ολοι τους είχαν στη σκέψη τους ένα «γιατί;» Γιατί ένας νέος άνθρωπος με όνειρα για τη ζωή να φύγει τόσο άδικα, ενώ είχε πολλά να προσφέρει ακόμα στην πατρίδα αλλά και την οικογένειά του. Μια οικογένεια, η οποία βυθίστηκε και πάλι στο πένθος, αφού πριν δυόμισι χρόνια έφυγε πρόωρα από τη ζωή και ο πατέρας του.

Ο Κωνσταντίνος Χατζής είχε παντρευτεί πριν μερικούς μήνες και ήταν ιδιαίτερα αγαπητό ζευγάρι με τη σύζυγό του, η οποία εργάζεται στο Ντουμπάι. Μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες ο Κωνσταντίνος Χατζής είχε πάρει άδεια από την υπηρεσία του ώστε να πάει να επισκεφθεί τη σύζυγό του εκεί.

Μιλώντας χθες στην «Ε» κάτοικοι της Φαλάνης, συγγενείς και γείτονες είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για ένα άξιο τέκνο της πατρίδας και υπόδειγμα οικογενειάρχη.

Η κηδεία του άτυχου αξιωματικού θα γίνει σήμερα Πέμπτη στις 5.30 το απόγευμα από τον ιερό ναό των αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Φαλάνης.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass