ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ "ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ"

Ημερίδα για την αστική γεωργία

Δημοσίευση: 26 Απρ 2017 10:45

Ημερίδα με θέμα την «Αστική Γεωργία» διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων αύριο Πέμπτη 27 Απριλίου, στις 6.30 μ.μ., στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο. Η ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο της 2ης Οικογιορτής Λάρισας, που πραγματοποιείται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 29 και 30 Απριλίου στο Αισθητικό Άλσος Λάρισας.

Το πρόγραμμα της ημερίδας, που θα ξεκινήσει στις 18:30 με χαιρετισμό που θα απευθύνουν διοργανωτές και προσκεκλημένοι, περιλαμβάνει τις εξής εισηγήσεις:

Στις 18:45: Μαρία Παρταλίδου, Επ. Καθηγήτρια Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Τμήμα Γεωπονίας - Τομέας Αγροτικής Οικονομίας. Θέμα ομιλίας: “Αστικοί Λαχανόκηποι και Βιώσιμη πόλη: Κίνητρα, Ανάγκες - Εμπειρίες”.

Στις 19:00: Χρίστος Τσαντήλας, Τακτικός Ερευνητής του Ινστιτούτου Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών -Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός “ΔΗΜΗΤΡΑ”. Θέμα ομιλίας: “Η ποιότητα των εδαφών στο Αστικό Περιβάλλον και η σημασία της στην Αστική Γεωργία”.

Στις 19:15: Χρήστος Λύκας, Επ. Καθηγητής Ανθοκομίας του Τμήματος Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος -Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Θέμα ομιλίας: “Η αλληλεπίδραση του πρασίνου με το αστικό και περιαστικό περιβάλλον. Οφέλη και κίνδυνοι στην Αστική Γεωργία”.

Στις 19:30: Δρ Αλέξανδρος Παπαχατζής, Καθηγητής Δενδροκομίας, Αναπλ. Πρόεδρος του Συμβουλίου ΤΕΙ Θεσσαλίας, Διευθυντής του Εργ. Δενδροκηπευτικών & Εδαφικών Πόρων". Θέμα ομιλίας: "Λαχανόκηποι σε ταράτσες και μπαλκόνια".

Στις 19:45: Στέφανος Σακελλαρίδης, Εκπρόσωπος ΠΕΡΚΑ ΚΑΡΑΤΑΣΟΥ Θεσσαλονίκης. Θέμα ομιλίας: “Περιαστικές Καλλιέργειες”. Στις 20:00: Κωνσταντίνα Χατζημίχου-Καλούση, Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας. Θέμα ομιλίας: “Η Αειφορία στην εκπαίδευση, θέμα στάσης αλλά και δράσης. Το παράδειγμα των σχολικών μας κήπων”.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass