ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΕΒ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Π. ΣΑΡΧΩΣΗ

Πότισμα μετά τη ρύθμιση οφειλών στη ΔΕΗ

Δημοσίευση: 26 Απρ 2017 11:30
Από τη συνάντηση Σαρχώση – Τζιούφα χθες στο δημαρχείο Τυρνάβου Από τη συνάντηση Σαρχώση – Τζιούφα χθες στο δημαρχείο Τυρνάβου

Καταλυτική ήταν η παρέμβαση του δημάρχου Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση, μετά από σχετικό αίτημα του Οργανισμού, για τη ρύθμιση των οφειλών του ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου με έδρα τον Αμπελώνα στη ΔΕΗ.

Μετά τη θετική αυτή εξέλιξη ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου κ. Σωτήρης Τζιούφας επισκέφθηκε -χθες- στο γραφείο του στο δημαρχείο τον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση, αρχικά για τον ευχαριστήσει για την παρέμβασή του στη ΔΕΗ, μια παρέμβαση με την οποία φαίνεται στην πράξη το έμπρακτο ενδιαφέρον του κ. Σαρχώση για τον Αμπελώνα και στον τομέα της άρδευσης, αλλά παράλληλα να τον ενημερώσει ότι μετά τη θετική αυτή εξέλιξη οι αρδευτές του ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου που εκτείνεται από Αργυροπούλι, Δελέρια, Ροδιά, Αμπελώνα, Βρυότοπο, Φαλάνη, Δασοχώρι και καταλήγει στη Γιάννουλη, θα μπορούν να ποτίσουν απρόσκοπτα τις καλλιέργειές τους.

Η ρύθμιση των χρεών προς τη ΔΕΗ άναψε το «πράσινο φως» για να λειτουργήσουν οι 65 γεωτρήσεις του Οργανισμού και να παρέχουν άφθονο νερό στους αρδευτές.

Μετά τη συνάντηση μιλώντας στην «Ε» ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου κ. Σωτήρης Τζιούφας αφού ευχαρίστησε τον κ. Σαρχώση σημείωσε με έμφαση προς τους συναδέλφους του αρδευτές ότι με την έναρξη της αρδευτικής περιόδου οι αρδευτές θα πρέπει να προκαταβάλουν μπροστά το 50% των αρδευτικών τελών ώστε ο Οργανισμός να μπορεί να ανταποκριθεί στις δόσεις προς τη ΔΕΗ και να μην υπάρχουν προβλήματα με το ηλεκτρικό ρεύμα στη μέση της αρδευτικής περιόδου με ό,τι αρνητικό συνεπάγεται αυτό για τις καλλιέργειες.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass