ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ «Η ΕΛΠΙΔΑ» ΣΤΙΣ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

4ος Ποδηλατικός Γύρος Αμπελώνα

Δημοσίευση: 26 Απρ 2017 10:18

Ο τέταρτος Ποδηλατικός Γύρος Αμπελώνα θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Παρασκευή 28 Απριλίου με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Η Ελπίδα» στην προσπάθειά του να ευαισθητοποιήσει ακόμη περισσότερο τον κόσμο σε θέματα εθελοντισμού και αιμοδοσίας και να παρακινήσει κι άλλους συνανθρώπους μας να γίνουν εθελοντές αιμοδότες.

Ο Ποδηλατικός Γύρος γίνεται σε συνεργασία με τα σχολεία του Αμπελώνα, που συμμετέχουν με τους μαθητές τους- ποδηλάτες- και τους εκπαιδευτικούς τους με τον διπλό σκοπό:

-Να διαδώσουν το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας και να παρακινήσουν κι άλλους να γίνουν εθελοντές αιμοδότες και

-Να προτρέψουν τα παιδιά και τους μεγάλους στην ευρύτερη χρήση του ποδηλάτου, που είναι το πιο φιλικό προς το περιβάλλον μεταφορικό μέσο.

Ο Ποδηλατικός Γύρος γίνεται φέτος υπό την αιγίδα του Δήμου Τυρνάβου και της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελώνα στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων των Συλλόγων και Φορέων στη 2η Γιορτή Ανθοκομίας Αμπελώνα, που θα λάβει χώρα το τριήμερο 28, 29 και 30 Απριλίου 2017 στο Αλσος του Αγίου Γεωργίου, όπου κάθε χρόνο οργανώνεται η γνωστή σε όλους Γιορτή Κρασιού Αμπελώνα.

Στους ποδηλάτες που θα συμμετάσχουν θα διατεθούν από τον Σύλλογο καπέλα με μηνύματα για την αιμοδοσία και στο τέλος θα κληρωθούν δύο ποδήλατα, ένα για αγόρια και ένα για κορίτσια.

Σ’ αυτόν τον Ποδηλατικό Γύρο εκτός από τους μαθητές των σχολείων με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους, μπορούν να πάρουν μέρος και όσοι άλλοι φίλοι του ποδηλάτου επιθυμούν μια μαζική ποδηλατοβόλτα στον ιδιαίτερα όμορφο αυτή την εποχή Αμπελώνα.

Για την ασφαλή και χωρίς προβλήματα διεξαγωγή του Ποδηλατικού Γύρου θα υπάρχει αστυνομική δύναμη και εθελοντές για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, καθώς και γιατρός με αυτοκίνητο πρώτων βοηθειών.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass