ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Φιλανθρωπική δράση

Δημοσίευση: 27 Απρ 2017 9:55

Οι κυρίες της Ισραηλιτικής Κοινότητας Λάρισας, εκπληρώνοντας τον φιλανθρωπικό σκοπό του Συλλόγου, πρόσφεραν τα έσοδα του μπαζάρ παραδοσιακών γλυκών που είχαν οργανώσει με την ευκαιρία της γιορτής του Πουρίμ, σε δύο πολύ σημαντικούς φορείς της πόλης: Στο 1ο Ειδικό Σχολείο Λάρισας και στο ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ.

Στο 1ο Ειδικό Σχολείο Λάρισας τις υποδέχτηκε ο διευθυντής κ. Δημήτρης Φωτίου, ο οποίος αναφέρθηκε στην τεράστια προσπάθεια που γίνεται στο σχολείο αυτό για την εκπαίδευση και την κοινωνική ένταξη των παιδιών με αυτισμό καθώς και για τη στήριξη των οικογενειών τους. Στη συνέχεια οι κυρίες είχαν τη χαρά να γνωριστούν και να μιλήσουν με τους μαθητές και τους δασκάλους του σχολείου. Η δωρεά τους θα χρησιμοποιηθεί για την αγορά μιας ειδικής μπασκέτας για την άθληση και διασκέδαση των παιδιών.

Επόμενη επίσκεψη στη Θεραπευτική Κοινότητα του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, όπου ο υπεύθυνος κ. Σωτήρης Μπουντής και η κ. Δάφνη Νιάκα έκαναν μια εξαιρετικά αναλυτική και ενδιαφέρουσα παρουσίαση τόσο του προβλήματος των ναρκωτικών όσο και της δυνατότητας που προσφέρει το θεραπευτικό πρόγραμμα σε όσους επιθυμούν να αρχίσουν μια νέα, καλύτερη ζωή, απαλλαγμένη από εξαρτήσεις. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στους χώρους της Κοινότητας και την επίδοση του ποσού, που θα βοηθήσει τους άπορους συμμετέχοντες του προγράμματος στην προσπάθεια επανένταξής τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass