ΤΟ «ΑΝΤΙΟ» ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΦΕΤΩΝ

«Ένιωσα φιλόξενη τη Λάρισα»

*Η κ. Ελένη Μετσοβίτου - Φλουρή στην «Ε» πριν τον Άρειο Πάγο

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2017 22:20

Τελευταία ημέρα γεμάτη συγκίνηση ήταν η χθεσινή για την κ. Ελένη Μετσοβίτου - Φλουρή που πρόσφατα προήχθη από Εισαγγελέας Εφετών σε αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου και αφήνει τη διεύθυνση της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας θέση που θα καλυφθεί από τον Λαρισαίο Εισαγγελέα Εφετών κ. Σταμάτη Δασκαλόπουλο.

Η κ. Μετσοβίτου, που είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη Λάρισα καθώς από τα 33 χρόνια επαγγελματικής πορείας τα 9 ήταν εδώ, δεν ξέχασε να ευχαριστήσει μέσω της «Ε» όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί της και τόνισε μεταξύ άλλων πως «ένιωσε φιλόξενη την πόλη».

Η κ. Μετσοβίτου - Φλουρή, διορίστηκε ως πάρεδρος το 1983. Βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για τα επόμενα 10 χρόνια ως αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών. Το 1995 πήγε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Φλώρινας ως Εισαγγελέας Πρωτοδικών. Εκεί έμεινε μέχρι το 1998 και μετά ως Εισαγγελέας Πρωτοδικών πήγε στο Βόλο. Το 2002 έφυγε με προαγωγή ως αντιεισαγγελέας Εφετών στον Πειραιά. Έμεινε εκεί για δύο χρόνια πριν ξαναγυρίσει στη Λάρισα ως αντιεισαγγελέας Εφετών. Από τη Λάρισα το 2010 πήρε προαγωγή ως Εισαγγελέας Εφετών στην Καλαμάτα για έναν χρόνο πριν πάει στον Πειραιά για 3 χρόνια. Από το 2014 ήταν στη Λάρισα ως διευθύνουσα την Εισαγγελία Εφετών και τώρα φεύγει με προαγωγή ως αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου.

Η ίδια νιώθει πολύ ανάστατη που φεύγει από τη Λάρισα καθώς υποστηρίζει πως δεν έχει ξαναβιώσει τόση φόρτιση επειδή αλλάζει υπηρεσία. Όσον αφορά στον λόγο δεν ξέρει ούτε και η ίδια.

«Η Λάρισα από τότε που έμεινα την πρώτη φορά ήταν και είναι πολύ συμπαθητική. Οι άνθρωποί της είναι εξαιρετικοί. Ζεστοί και ανθρώπινοι. Οι δικηγόροι εξαιρετικοί και δεν δημιουργούν προβλήματα. Με όσες υπηρεσίες συνεργάστηκα ένιωσα πως η περιοχή είναι φιλόξενη. Ειδικά τους αστυνομικούς τους εκτιμώ γιατί ήταν εξαιρετικοί συνεργάτες. Όλους από το Τμήμα Μεταγωγών, το Αστυνομικό Τμήμα, την Τροχαία μέχρι τους αστυνομικούς διευθυντές και τον Στρατηγό» λέει συγκεκριμένα και καταλήγει «Το σημαντικό είναι να επικοινωνείς με ποιότητα και εγώ αυτό το έζησα όλα αυτά τα χρόνια στη Λάρισα».

Κ.ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass