ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

Ο Χρ. Τσιτσιρίγγος νέος πρόεδρος του Οινοποιείου Τυρνάβου

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2017 22:44
Ο νέος πρόεδρος του Οινοποιείου Τυρνάβου κ. Χρήστος Τσιτσιρίγγος Ο νέος πρόεδρος του Οινοποιείου Τυρνάβου κ. Χρήστος Τσιτσιρίγγος

Αλλαγή χθες βράδυ στην προεδρία του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου, με την εκλογή του κ. Χρήστου Τσιτσιρίγγου στη θέση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου. Μια εκλογή η οποία προήλθε μετά τις εκλογικές διαδικασίες της Κυριακής 23 Απριλίου για την ανάδειξη διοικητικού και εποπτικού συμβουλίων και αντιπροσώπων του Οινοποιείου Τυρνάβου.

Τη θέση του προέδρου διεκδίκησαν ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Αγησίλαος Ραψανιώτης ο οποίος έλαβε τρεις ψήφους και ο νεοεκλεγμένος πρόεδρος κ. Χρήστος Τσιτσιρίγγος ο οποίος έλαβε τέσσερις ψήφους. Η ψηφοφορία ήταν μυστική.

Χθες το βράδυ συνήλθε η νέα διοίκηση και εξέλεξε τον νέο πρόεδρο, ενώ στη συνέχεια έγινε η κατανομή των υπόλοιπων αξιωμάτων του διοικητικού συμβουλίου ως εξής: Απόστολος Ευαγγελόπουλος αντιπρόεδρος, Δανιήλ Νάκας ταμίας, Απόστολος Καλμπούρης γραμματέας. Μέλη: Αγησίλαος Ραψανιώτης, Θωμάς Κακάλης και Νικόλαος Μόκας. Η θητεία του νέου διοικητικού συμβουλίου είναι 4ετής.

Μετά την εκλογή του ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου κ. Χρήστος Τσιτσιρίγγος έκανε στην «Ε» την ακόλουθη δήλωση:«Ευχαριστώ τους συναδέλφους αγρότες, συνεταιριστές για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Θα πορευτούμε με ειλικρίνεια και σεβασμό στους συνάδελφους αγρότες, εργαζόμενους και στα στελέχη, τηρώντας πάντα κατά γράμμα το καταστατικό για το καλύτερο του συνεταιρισμού μας».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΤΣΙΡΙΓΓΟΣ

Ο Χρήστος Τσιτσιρίγγος γεννήθηκε στον Τύρναβο το 1965. Φοίτησε στο ΤΕΙ Λάρισας στο Τμήμα Γεωργικών Μηχανημάτων και Αρδευσης. Προέρχεται από αγροτική οικογένεια και είναι παντρεμένος με την Στέλλα Κολοβού, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και έχουν τρία παιδιά. Οι δύο γιοι του σπουδάζουν γεωπονία σε πανεπιστήμια της χώρας και η μικρή του κόρη είναι μαθήτρια λυκείου. Αγαπά τη γεωργία και τον αγροτικό τρόπο ζωής και έχει θέσει ως αποστολή ζωής να συμβάλει ώστε να αναδειχθούν ξανά οι αξίες της γεωργίας για την οικονομία, το περιβάλλον και την κοινωνία.

Από νεαρή ηλικία τον κέρδισε η γεωργία και ειδικότερα η αμπελουργία - δενδροκομία. Αξιοσημείωτο είναι ότι συμμετείχε ενεργά στο αγροτικό κίνημα, αγωνιζόμενος για το συμφέρον του μέσου αγρότη, όντας δυναμικός συνδικαλιστής επί σειρά ετών μέχρι και σήμερα, δίνοντας ηχηρό «παρών» σε πολλές αγροτικές κινητοποιήσεις.

Άρχισε να υπηρετεί ως πρόεδρος τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Λυγαριάς από τα νεανικά του χρόνια.

Επιπλέον, θήτευσε στην Ε.Α.Σ. Λάρισας – Τυρνάβου – Αγιάς ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

Συμμετείχε στο διοικητικό συμβούλιο της Αγροτικής Ασφαλιστικής ως αγρότης.

Υπηρέτησε ως μέλος του Δ.Σ. του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου.

Εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Τυρνάβου.

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass