Στις 6 και 7 Ιουνίου στη Λάρισα ο Αναστάσιος

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2017 16:40

 Με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιο, συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στην έδρα της Αρχιεπισκοπής στα Τίρανα, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης και  μέλη της διαπαραταξιακής επιτροπής του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στη συνάντηση ο κ. Καλογιάννης ενημέρωσε επισήμως τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας, για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαρισαίων να ανακηρυχθεί ο Μακαριώτατος, Επίτιμος Δημότης του Δήμου Λαρισαίων.

Επίσης στη συνάντηση συζητήθηκαν και ζητήματα που αφορούν στην επικείμενη επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου στη Λάρισα, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Ιουνίου και την Τετάρτη 7 Ιουνίου.

Στη συνάντηση μετείχαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Τάχος, και οι επικεφαλής παρατάξεων Ρένα Καραλαριώτου, Κ. Τζανακούλης και Ντ. Διαμάντος.  Επίσης, στη συνάντηση στην Αρχιεπισκοπή, παρέστη και ο Λαρισαίος ζωγράφος και επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Χρήστος Παπανικολάου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass