ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ

Απεργία την Τετάρτη

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2017 16:53

Σε γενική απεργία, αντιδρώντας "στα αντιλαϊκά μέτρα και στις νέες μνημονιακές δεσμεύσεις" καλούν μεθαύριο Τετάρτη, σωματεία και οργανώσεις. Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας και η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων καλούν συγκέντρωση στις 10.30 το πρωί της Τετάρτης, στην Κεντρική πλατεία, ενώ το ΕΚΛ διοργανώνει και σε νέα συγκέντρωση, και πάλι στην Κεντρική πλατεία, στις 7 το απόγευμα της Πέμπτης 18 Μαΐου.

Κάλεσμα συμμετοχής απευθύνουν η Λαϊκή Ενότητα Ενότητα Λάρισας (προσυγκέντρωση στις 9:30 στην πλατεία Νομαρχίας), η ΕΛΜΕ, η Ένωση Υπαλλήλων Φυλακών Λάρισας, η Λαϊκή Αντίσταση - Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία (προσυγκέντρωση στις 9.30 στην πλατεία Νομαρχίας). Η Ενωση Αστυνομικών Λάρισας θα συμμετάσχει στην ένστολη πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα γίνει, στην Αθήνα. Η αναχώρηση θα γίνει την Τετάρτη, στις 11:30 το πρωί από το Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας.

ΜΜΕ

Να διευκρινισθεί ότι τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων στον Τύπο, αποφάσισαν ότι όλοι οι δημοσιογράφοι, συμμετέχοντας στην κινητοποίηση θα απεργήσουν από τις 6 το πρωί της Τρίτης 16 Μαΐου έως τις 6 το πρωί της Τετάρτης 17 Μαΐου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass