ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ «ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Τρίωρος μαραθώνιος Zumba στη Σκεπαστή

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2017 22:26

Μήνυμα αλληλεγγύης, προσφοράς στον συνάνθρωπο και αγάπης στο κέφι και τον χορό έστειλαν εκατοντάδες παιδιά που σκόρπισαν αμέτρητα χαμόγελα χθες στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης, συμμετέχοντας στον 4ο τρίωρο μαραθώνιο «ZUMBA-FITNESS», που είχε ως σκοπό τη στήριξη του έργου και των δράσεων του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η φιλανθρωπική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας (στην εκδήλωση παρέστη ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Θανάσης Παιδής) με τη στήριξη του Δήμου Λαρισαίων (το «παρών» έδωσε ο δημοτικός σύμβουλος και εντεταλμένος για θέματα αθλητισμού Γιώργος Κωσταρόπουλος), ενώ η σχετική πρωτοβουλία ελήφθη από τους προπονητές ZUMBA και στηρίχθηκε από τον Μ.Ε.Σ. Αγίου Θωμά Λάρισας, την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Λάρισας, το Αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Λάρισας και άλλους φορείς.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» στηρίζει πάνω από 300 παιδιά κάθε μήνα στη Θεσσαλία και σίγουρα τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τη χθεσινή εκδήλωση θα βοηθήσουν σημαντικά το έργο αυτού του Οργανισμού για την ασφάλεια και τη φροντίδα των παιδιών που έχουν ανάγκη.

Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass