ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΞΙ ΩΡΕΣ – ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ

Πολύωρο «μπλακ άουτ» στον Τύρναβο

* Πολύωρη διακοπή και στο Αργυροπούλι

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2017 22:55

Μαύρη νύχτα κυριολεκτικά ήταν για την πόλη του Τυρνάβου η προχθεσινή, καθώς τις πρώτες πρωινές ώρες χθες -από τη 1 π.μ. μέχρι τις 7 το πρωί- αλλά και στη συνέχεια και μέχρι τις 9 επίσης το πρωί - υπήρξε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος σχεδόν σε ολόκληρη την πόλη προκαλώντας πλείστα προβλήματα σε καταστήματα, επιχειρήσεις, οικίες αλλά και στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου το οποίο πάντως λειτούργησε αφού τέθηκε σε λειτουργία η εφεδρική γεννήτρια ρεύματος.

Πολύ αργότερα το πρωί επιδιορθώθηκε η βλάβη και στο δίκτυο της ΔΕΗ προς το Αργυροπούλι το οποίο επίσης έμεινε στο σκοτάδι για πολλές ώρες.

Το «μπλακ άουτ» στην πόλη του Τυρνάβου αλλά και ευρύτερα φέρνει στο προσκήνιο για άλλη μια φορά το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει χρόνια τώρα το δίκτυο της ΔΕΗ στην περιοχή, αφού συχνά πυκνά και χωρίς καιρικά φαινόμενα υπάρχουν στιγμιαίες διακοπές του ηλεκτρικού δημιουργώντας πολλές φορές βλάβες σε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.

Ειδικά τη νύχτα της Δευτέρας προς το ξημέρωμά της προβλήματα αντιμετώπισαν και φούρνοι του Τυρνάβου οι οποίοι λόγω της διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος καθυστέρησαν την παραγωγή και το ψήσιμο του ψωμιού.

Οι πολίτες του Τυρνάβου, επαγγελματίες αλλά και γενικότερα, καλούν τη δημοτική αρχή Τυρνάβου να προβεί σε ενέργειες προς τη ΔΕΗ ώστε να διαπιστωθούν τα «τρωτά σημεία» των προβλημάτων της ηλεκτροδότησης του Τυρνάβου, να γίνουν παρεμβάσεις και να αποτραπούν στο μέλλον στιγμιαίες ή πολύωρες διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος στην πόλη και την περιοχή.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ της ΔΕΗ, κατέβαλαν άμεσα, μέσα στη νύχτα υπεράνθρωπες προσπάθειες για την επιδιόρθωση των βλαβών.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass