ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

Καταγγελία για λειτουργία δεύτερου εκλογικού κέντρου

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2017 15:46

Μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων ν. Λάρισας, σε επιστολή τους, καταγγέλλουν μέλη του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου για «την επίμονη προσπάθεια λειτουργίας δεύτερου εκλογικού κέντρου στον Τύρναβο», στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής στο Σύλλογο, όπως αναφέρουν.

Συγκεκριμένα η επιστολή έχει ως εξής: «Σας αναφέρουμε ότι την Κυριακή 14 Μαϊου 2017 η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Λάρισας μετά από νόμιμη σύγκλησή της αποφάσισε μετά από συζήτηση και σχετική πρόταση και ισχυρή πλειοψηφία την λειτουργία ενός εκλογικού κέντρου για τη διενέργεια εκλογών- αρχαιρεσιών μόνο στη Λάρισα (και όχι και στον Τύρναβο) στην έδρα της Λάρισας, στα Γραφεία του Συλλόγου, σύμφωνα με το Κατασταστικό και εξέλεξε για τον σκοπό αυτό μία Εφορευτική Επιτροπή, στην οποία και έδωσε εντολή για την διενέργεια των εκλογών σύμφωνα με την άνω απόφαση. Επίσης απέρριψε, ομοίως με ισχυρή πλειοψηφία πρόταση του μέλους του απερχομένου ΔΣ Αθανασίου Μπίκα για συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία ταμειακώς μη τακτοποιημένων μελών. Η Γενική Συνέλευση είναι το ανώτατο όργανο διοίκηση ενός σωματείου, και του συγκεκριμένου, κατά το άρθρο 19 του Καταστατικού μας.

Η εκλεγείσα μία Εφορευτική Επιτροπή σύμφωνα με το άρθρο 21 του Καταστατικού ανακοίνωσε στον τοπικό Τύπο τη λειτουργία ενός εκλογικού κέντρου στη Λάρισα, στα γραφεία του Συλλόγου την Κυριακή 28 Μαϊου 2017.

Καταγγέλλουμε δημόσια την επίμονη προσπάθεια μελών του Δ.Σ., ιδίως του απερχομένου προέδρου Νικολάου Τσιόγια και του Αθανασίου Μπίκα, για την προσπάθεια λειτουργίας δεύτερου εκλογικού κέντρου στον Τύρναβο, ομοίως και την προσπάθεια των δύο εκ των τριών μελών της Εφορευτικής Επιτροπής, μέσω επίκλησης του αριθμού των μελών του Συλλόγου και του ορισμού και δευτέρου δικαστικού αντιπροσώπου, αντίθετα με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, απόφαση που επιχειρούν να ανατρέψουν. Με ποια εφορευτική επιτροπή θα διεξαχθούν οι εκλογές στον Τύρναβο ή αλλού; Καταγγέλλουμε επίσης το γεγονός ότι τα άνω μέλη του απερχομένου ΔΣ, που θα είναι και εκ νέου υποψήφιοι, συμμετείχαν την 18η 05 2017 και την 25η 05 2017 στις συσκέψεις για τη διενέργεια των αρχαιρεσιών, μαζί με τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής».

Την επιστολή υπογράφουν οι εξής: Κομόπουλος Ιωάννης, Παπανικολάου Κων/νος

Παναγιώτης Γκουντελάκης, Οικονόμου Δημήτριος και Κερμελίδης Γεώργιος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass