ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Ο αναπληρωτής υπ. Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος στη Λάρισα

*Επίσκεψη στην Κάρλα με Κ. Αγοραστό, αναμένεται θετική εξαγγελία για Μεσοχώρα * Εγκαινιάζει με Β. Κόκκαλη το πρώτο πανελληνίως πρατήριο με συμπιεσμένο φυσικό αέριο

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2017 22:10

Διήμερη επίσκεψη στη Λάρισα πραγματοποιεί την ερχόμενη Παρασκευή και Σάββατο 9-10 Ιουνίου ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος θα χειριστεί επιτόπου ζητήματα της αρμοδιότητάς του.

Την Παρασκευή, ο Σ. Φάμελλος συνοδευόμενος από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό, θα επισκεφθεί την περιοχή της Κάρλας η επανασύσταση της οποίας έχει χαρακτηρισθεί ως το μεγαλύτερο περιβαλλοντικό έργο της τρέχουσας περιόδου στην Ευρώπη. Ο υπουργός θα μιλήσει σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ενώ θεωρείται βέβαιο ότι στις τοποθετήσεις του θα υπάρξει συγκεκριμένη θετική ανακοίνωση για το μεγάλο περιβαλλοντικό και ενεργειακό έργο της Μεσοχώρας.

Το Σάββατο δε, στις 10 π.μ. θα εγκαινιάσουν, μαζί τε τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Κόκκαλη, τον πρώτο ιδιωτικό σταθμό συμπιεσμένου φυσικού αερίου της ‘’CNG Thessaly’’ στο Μεζούρλο. Το πρωτοποριακό πρατήριο καυσίμων, το πρώτο στην Ελλάδα στο είδος του, εδρεύει στον παλιό δρόμο προς το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, απέναντι από τις εγκαταστάσεις της Ιατρικής Σχολής και θα τροφοδοτεί με συμπιεσμένο φυσικό αέριο (Compressed Natural Gas-CNG) οχήματα και επιχειρήσεις εκτός δικτύου Φ. Α. που έτσι θα μπορούν να αξιοποιούν το νέο οικονομικότερο καύσιμο. Η επιχείρηση ‘’CNG Thessaly’’ ανήκει στη Λαρισαϊκή εταιρία ‘’Αφοι Σούρλα ΑΤΕΒΕ’’.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass