ΠΡΟΣΦΕΡΕ Η DHL EXPRESS

Όχημα για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2017 16:29

Όχημα για τη μεταφορά τροφίμων και ειδών, που θα καλύπτει τις ανάγκες του Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Θεσσαλίας «Του Χαμόγελου του Παιδιού», πρόσφερε η DHL Express (Hellas) S.A.

Η παράδοση του οχήματος πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα από τον διευθυντή της DHL κ. Κοσμά Ζιάρα, ο οποίος παρέδωσε εκ μέρους της εταιρίας το όχημα στον πρόεδρο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστα Γιαννόπουλο.

Ο κ. Ζιάρας δήλωσε πως με αυτή την κίνηση συνεχίζεται η πανελλήνια στήριξη της DHL προς «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ανοίγει κι ένας νέος δίαυλος επικοινωνίας της εταιρίας με το Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Θεσσαλίας που έχει έδρα στη Λάρισα.

Ο πρόεδρος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Γιαννόπουλος, ευχαρίστησε για άλλη μια φορά την DHL, που αποφάσισε να διαθέσει ένα ακόμη όχημα, συμμετέχοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στο έργο και τις δράσεις του οργανισμού για κάθε παιδί και στη Θεσσαλία.

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι απαραίτητα καθημερινά για κάθε παιδί, φυλάσσονται και διανέμονται απευθείας από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και την εξειδικευμένη ομάδα του Οργανισμού. Απαράβατος κανόνας -και σε αυτή την περίπτωση- είναι η διασφάλιση της αξιοπρέπειας κάθε παιδιού και η απόλυτη διαφάνεια στη διαδικασία τόσο της συγκέντρωσης όσο και της διανομής των ειδών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass