ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΞΕΝΥΧΤΙ

Συνελήφθη και τρίτος Λαρισαίος

Δημοσίευση: 15 Ιουν 2017 15:15

Ένας ακόμη 38χρονος συνελήφθη για τη ληστεία σε βάρος 44χρονου που σκηνοθέτησαν «φίλοι» του, μετά από ολονύκτιο γλέντι σε μπαρ της Λάρισας. Ο 38χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ως ο δράστης, που με τούβλο χτύπησε στο κεφάλι τον ανυποψίαστο 44χρονο.

Ο 38χρονος που συνελήφθη χθες με βάση ένταλμα Ανακριτή, είναι ο τρίτος κατά σειρά που συλλαμβάνεται για την ίδια υπόθεση αφού προηγήθηκε η σύλληψη άλλων δύο Λαρισαίων (24 και 25 ετών) ενώ από την ΕΛ.ΑΣ., αναζητούνται άλλοι δύο – από τους πέντε συνολικά δράστες - ένας 41χρονος και η 41χρονη γυναίκα – «δόλωμα».

Όπως είναι γνωστό, ο 44χρονος ξενυχτώντας σε διάφορα μπαρ με τους δύο φίλους του, θέλησε να κλείσει ερωτικά τη βραδιά αναζητώντας γυναίκα. Άλλοι δύο «κοινοί γνωστοί» προσφέρθηκαν να ικανοποιήσουν το αίτημά του και συμφώνησαν με την 41χρονη, να παραστήσει την ερωτική συνοδό.

Η πραγματική πρόσθεση ωστόσο των πέντε δραστών, όπως καταγγέλθηκε στην αστυνομία από τον 44χρονο και επιβεβαίωσε η αστυνομική έρευνα, δεν ήταν το μέλημά τους να ικανοποιηθούν οι ερωτικές ορέξεις του 44χρονου αλλά τα χρήματα που κουβαλούσε μαζί του και, προσχεδιάζοντας τη ληστεία, έστησαν την πλεκτάνη καθοδηγώντας τηλεφωνικά την 41χρονη συνοδό, να τον οδηγήσει σε περιοχή όπου θα μπορούσαν να τον ληστέψουν.  

Έτσι όταν ο 44χρονος και η 41χρονη αποβιβάστηκαν από το αυτοκίνητο με προορισμό το διαμέρισμα όπου θα συνέβαιναν όσα τουλάχιστον είχε στο μυαλό του ο ανυποψίαστος Λαρισαίος, φθάνοντας σε πιλοτή πολυκατοικίας σε συνοικιακή οδό, ο 38χρονος έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, με τούβλο χτύπησε στο κεφάλι τον 44χρονο κλέβοντας 3.100 ευρώ. Τραυματίζοντάς τον ευτυχώς ελαφρά όπως διαπιστώθηκε κατά τη μεταφορά στου νοσοκομείο. Ο συλληφθείς θα παραπεμφθεί ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass