ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Παραδόσεις και αρχαία κωμωδία στην αυλή του 27ου Δημοτικού

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2017 16:24

Με παραστάσεις, μουσικοχορευτικά δρώμενα και μια μεγάλη παραδοσιακή γιορτή με μουσική και σουβλάκια για όλους τους γονείς, τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τη λήξη της σχολικής χρονιάς στο 27ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας.

Σε αυτό το πλαίσιο οι μικροί μαθητές της Α’ τάξης -υπό την επιμέλεια των εκπαιδευτικών Ελένης Τσολακίδου, Διαμαντούλας Σακαλή, Πατρούλας Χριστοδούλου, Ελευθερίας Τσούτσου, Χρήστου Λάσκαρη και Θεολογίας Γιαννακοπούλου- παρουσίασαν την παράσταση «Παλιά Επαγγέλματα που χάθηκαν», ενώ οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης, υπό την επιμέλεια του εκπαιδευτικού Αποστόλη Κωστούλα, επέλεξαν να παρουσιάσουν στο κοινό τους «Όρνιθες» του Αριστοφάνη.

Εξαιρετική ήταν και η θεατρική αναπαράσταση «Κίνσι ου γάμους» των μαθητών της Δ΄τάξης- που επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί Δημήτρης Ντάλλας και Πατρούλα Χριστοδούλου- μυώντας το κοινό στα παραδοσιακά έθιμα του ελληνικού γάμου.

Τέλος, στην παραδοσιακή γιορτή που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 27ου Δημοτικού, χορός, σουβλάκια, μια μεγάλη λαχειοφόρος, εκατοντάδες γλαστράκια με βασιλικό που μοιράστηκαν στους παρευρισκόμενους, έκθεση ζωγραφικής και άφθονο κέφι, ήταν τα συστατικά που κράτησαν αμείωτο το κέφι, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια χρονιά, όχι μόνο γνώσης, αλλά και συνεργασίας, ανάμεσα σε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς.  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass