ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

Νέο Δ.Σ. στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Αγάπη»

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2017 16:05

Η γενική συνέλευση του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Η Αγάπη», που πραγματοποιήθηκε την 1η Ιουνίου, ανέδειξε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Πρόεδρος: Δήμου Χαρούλα. Αντιπρόεδρος: Καραπιπέρη Σταυρούλα. Γραμματέας: Μανδάλη Αντωνία. Ταμίας: Σαμαρά Στέλλα. Μέλη: Χατζή Ιωάννα, Ιατρίδου Δήμητρα, Σηφάκη Κερασίνα, Κατσανούλη Αλεξάνδρα, Λιόντου Ευαγγελία, Ξενόφου Αναστασία.

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Αγάπη», που δραστηριοποιείται στο Δήμο Κιλελέρ, «αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την αρωγή και ανακούφιση των αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας προσφέροντάς τους, πέραν της υλικής συνδρομής, ηθική υποστήριξη και αγάπη, επιδιώκοντας με τη συνεισφορά του να ανακουφίσει κυρίως τρέχουσες και επιτακτικές ανάγκες ανθρώπων που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, καλύπτοντας ανάγκες απόρων οικογενειών που κινούνται στα όρια της επιβίωσης.

Λειτουργεί με βάση τον εθελοντισμό, την αλληλεγγύη και τη φιλανθρωπία με σκοπό την ανάπτυξη των ανθρωπίνων σχέσεων στο πνεύμα της ισότητας και του αλληλοσεβασμού με μόνη πηγή εσόδων την ετήσια συνδρομή των μελών, τη συνεισφορά σε είδη πρώτης ανάγκης των τοπικών επιχειρήσεων και των ντόπιων παραγωγών, τις χρηματικές ενισχύσεις των επιχειρήσεων και των αθλητικών σωματείων της Νίκαιας καθώς και των ανώνυμων δωρητών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass