ΕΠΑΝΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΓΙΑ 8η ΘΗΤΕΙΑ Ο Β. ΜΑΝΔΗΛΑΣ

«Ισόβιος» πρόεδρος στο ΚΤΕΛ

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2017 22:30

Στην προεδρία του υπεραστικού ΚΤΕΛ Λάρισας επανεκλέχθηκε προχθές για την επόμενη τετραετία ο Βασίλης Μανδηλάς σημειώνοντας μια αξεπέραστη επίδοση:

Η προχθεσινή εκλογή του αφορά στην όγδοη θητεία στην προεδρία από το 1991, που πρωτοεκλέχθηκε, και καθίσταται ο μακροβιότερος πρόεδρος του Ταμείου έναντι 18 χρόνων του Λουκά Χατζηβασιλείου (1973-1991) και 9 χρόνων του πατέρα του Λάσκαρη Μανδηλά (1956-1967).
Το νέο διοικητικό συμβούλιο, η θητεία του οποίου ξεκινά στις 24 Νοεμβρίου 2017 και ολοκληρώνεται στις 23 Νοεμβρίου 2021, συμπληρώνουν ο αντιπρόεδρος Θεόδωρος Γούπος, ο διευθύνων σύμβουλος Ευάγγελος Δαμαλάς και τα μέλη Κων. Καισόπουλος και Ευάγγελος Καραγιάννης –πήρε τη θέση του αποχωρήσαντος Βασίλη Φράγκου. Σημειώνεται πως όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου προέρχονται από την παράταξη του προέδρου Βασίλη Μανδηλά, ο οποίος είναι παράλληλα πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σταθμού Λιοσίων στην Αθήνα και μέλος του 13μελούς Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών (ΠΟΑΥΣ).
Αμέσως μετά την επανεκλογή του ο κ. Μανδηλάς σε δηλώσεις του στην «Ε» εμφανώς ικανοποιημένος για την επανεκλογή του ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για την εμπιστοσύνη τους επισημαίνοντας ότι η διοίκηση και στη νέα θητεία της θα συνεχίσει το έργο των προηγούμενων διοικητικών συμβουλίων, καταβάλλοντας συνεχείς προσπάθειες αφενός για τη βελτίωση του μεταφορικού έργου και των υπηρεσιών προς τους πολίτες αφετέρου για την ολοκλήρωση της ανακαίνισης του σταθμού των υπεραστικών λεωφορείων της οδού Γεωργιάδου, που ξεκίνησε στα τέλη του προηγούμενου χρόνου.
Δ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass