ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη στο Σχολείο Φυλακής

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2017 15:10

Μια εξαιρετική συναυλία από ένα σύνολο εξαιρετικών καλλιτεχνών πραγματοποιήθηκε στο 2ο Σ.Δ.Ε. Λάρισας. Ο γνωστός για τη φωνή και το ήθος του τραγουδοποιός Αλκίνοος Ιωαννίδης

συνοδευόμενος από τέσσερις μουσικούς της ορχήστρας του πραγματοποίησε μουσική συναυλία στον χώρο του σχολείου, ερμηνεύοντας δικά του παλιά και νέα τραγούδια. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο τραγουδοποιός στους στίχους του τραγουδιού «Ζήνωνος», πριν το ερμηνεύσει. Όπως είπε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης κάθε στίχος από αυτό το τραγούδι έχει κάτι να σου πει, κρύβει κάτι που θες να το ψάξεις περισσότερο. Η ιστορία του τραγουδιού μιλά για ένα παιδί που πήγε στην Αθήνα ψάχνοντας μια καλύτερη ζωή, αλλά απογοητεύτηκε. Η μουσική του τραγουδιού αποτυπώνει ακριβώς αυτό το συναίσθημα απογοήτευσης. Λίγο πριν το τέλος της συναυλίας ένας εκπαιδευόμενος ερμήνευσε συνοδεία της ορχήστρας ένα ραπ τραγούδι, τους στίχους του οποίου έγραψε εκείνη την ώρα για την περίσταση. Οι εκπαιδευόμενοι ενθουσιάστηκαν από το μουσικό και ερμηνευτικό σύνολο. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των πολιτιστικών και ενημερωτικών εκδηλώσεων που υλοποιούνται κάθε χρόνο κατά το τελευταίο δεκαήμερο του διδακτικού έτους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass