ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ

Ξεκίνησαν τα έργα στη Μεγ. Αλεξάνδρου

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2017 16:05

Ξεκίνησαν χθες, όπως είχε προγραμματισθεί, τα έργα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Λάρισας (ΔΕΥΑΛ) στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου. Έργο που αφορά στην αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε έναν μήνα περίπου.

Το έργο, από την οδό Κύπρου έως την οδό Μανδηλαρά θα γίνει τμηματικά, σε τέσσερις φάσεις και τις ώρες εκτέλεσης των εργασιών (από τις 7 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα) ο δρόμος θα παραμένει κλειστός ενώ τις υπόλοιπες ώρες θα παραδίδεται στην κυκλοφορία.

Υπενθυμίζεται πως μετά την ολοκλήρωση του έργου της ΔΕΥΑΛ που κρίνεται αναγκαίο για την αντικατάσταση του υπάρχοντος δικτύου, τους επόμενους μήνες θα ακολουθήσει το έργο του Δήμου Λάρισας, με βάση το οποίο η οδός Μεγ. Αλεξάνδρου από οδός κύριας κυκλοφορίας θα μετατραπεί σε οδό ήπιας κυκλοφορίας, καθώς θα επιτρέπεται η διέλευση αστικών λεωφορείων και ταξί ενώ θα απαγορευθεί η διέλευση των επιβατικών αυτοκινήτων.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι, προς το παρόν και με αφορμή το έργο της ΔΕΥΑΛ, η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας για τις ώρες που θα παραμένει κλειστή η οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου, τροποποίησε τα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων για τις Γραμμές: Νο1, Νο4, Νο8, Νο10 και Νο15 .

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Έργα σε Βενιζέλου, Φιλελλήνων και Μανδηλαρά

Η έγκριση μελετών που αφορούν σε νέα έργα θα απασχολήσουν το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας που θα συνεδριάσει την Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 2.30 το μεσημέρι.

Αναλυτικότερα, θα συζητηθούν οι μελέτες που αφορούν στα έργα της διαμόρφωσης των οδών Βενιζέλου και Φιλελλήνων όπως και στην ανακατασκευή της οδού Μανδηλαρά. Επίσης θα συζητηθούν οι παρατάσεις σε έργα που αφορούν σε τσιμεντοστρώσεις 1ης Δημοτικής Κοινότητας, Κρασπεδόρειθρα και Υποδομή 3ης και 4ης Δημοτικής Κοινότητας. Μεταξύ άλλων θα επαναληφθεί τέλος, η δημοπρασία για την εκμίσθωση του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Αισθητικό Άλσος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass