ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ

Γκρίνιες για τις διακοπές νερού

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2017 22:10

Προβλήματα με την υδροδότηση έχουν παρουσιαστεί τις τελευταίες δώδεκα μέρες μέσα στην κωμόπολη της Αγιάς. Κάποιες συνοικίες της μένουν για λίγες ή και για αρκετές ώρες σχεδόν καθημερινά χωρίς νερό, ενώ σε άλλες πάλι πέφτει αρκετά η πίεση του νερού στις βρύσες.

Τα κατά εξακολούθηση περιστατικά έχουν εξοργίσει πολλούς κατοίκους, οι οποίοι διαμαρτύρονται εντόνως, τόσο για τη συχνότητα των διακοπών όσο και για το ότι αυτές γίνονται χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Ωστόσο, η τοπική ΔΕΥΑ, που είναι αλήθεια πως καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες ώστε να δώσει οριστική λύση στο θέμα που, δικαίως, έχει αναστατώσει τον κόσμο σε μια περίοδο μάλιστα υψηλών θερμοκρασιών, προς ενημέρωση των δημοτών προέβη χθες στην ακόλουθη ανακοίνωση: 

«Από την Παρασκευή 16/6/2017 έως και σήμερα, στην πόλη της Αγιάς σημειώθηκαν διακοπές υδροδότησης, κυρίως τις απογευματινές ώρες. Αιτία των διακοπών αυτών ήταν η τροφοδοσία του δικτύου από τη δεξαμενή στη θέση «Πόλεμος». Η πόλη σήμερα υδροδοτείται από τις άλλες δεξαμενές και όλοι οι κάτοικοι της Αγιάς έχουν νερό. Συνεργεία της ΔΕΥΑ εργάζονται για την αποκατάσταση και σωστή λειτουργία της δεξαμενής όπου εντοπίστηκε το πρόβλημα.

Ζητάμε συγνώμη από τους καταναλωτές που αντιμετώπισαν διακοπές υδροδότησης στις οικίες τους και στα καταστήματά τους, καθώς επίσης και την κατανόησή τους σε ένα πρόβλημα του δικτύου το οποίο δεν είναι ορατό και πιθανόν να οφείλεται σε χαλασμένη κεντρική βάνα».

Τέλος, πρέπει να αναφερθεί πως η διακοπή της υδροδότησης σε μεγάλο τμήμα της κωμόπολης το πρωί της Κυριακής ήταν λόγω εργασιών που γίνονταν προς επιδιόρθωση σπασμένου αγωγού στην κεντρική αγορά.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass