ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2017 15:03

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου συγκαλεί σήμερα ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, προκειμένου να αντιμετωπισθεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την κινητοποίηση των συμβασιούχων στην καθαριότητα και ειδικότερα από τη μη αποκομιδή των απορριμμάτων.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες βράδυ ο Δήμος Λαρισαίων, σημειώνεται πως «μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τη γνωστοποίηση της απόφασης της ΠΟΕ ΟΤΑ για συνέχιση των κινητοποιήσεων, συνεδρίασε νωρίς το βράδυ της Τρίτης, η  Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Λαρισαίων, υπό την προεδρία του Δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη.

Είναι φανερό πια ότι η συνέχιση των κινητοποιήσεων μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, τις βελτιωτικές αλλαγές της νομοθετικής ρύθμισης και την ψήφισή της από την Βουλή, είναι άστοχη και υπερβολική.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες. Το καλό της πόλης, η υγεία των δημοτών σε συνθήκες καύσωνα επιβάλλουν απ΄ όλους αίσθημα ευθύνης, χωρίς μικροπολιτικά και επικοινωνιακά παιγνίδια. Η δημοτική αρχή του Δήμου Λαρισαίων είναι αποφασισμένη να διαφυλάξει τη δημόσια υγεία και να υπερασπιστεί το δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα των υπηρεσιών καθαριότητας.

Καλούμε τους εργαζόμενους του Δήμου να αναλάβουν και τις δικές τους ευθύνες απέναντι στους συμπολίτες μας. Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαρισαίων θα συγκληθεί σήμερα Τετάρτη, σε έκτακτη συνεδρίαση για την αντιμετώπιση της κατάστασης» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass