ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ Ι.Χ. ΚΑΙ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ

Δύο διαρρήξεις με λεία 8.500 ευρώ

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2017 22:31
Από τη διάρρηξη καταστήματος στον Αμπελώνα Από τη διάρρηξη καταστήματος στον Αμπελώνα

Στην Καρυά Ολύμπου, εγκλωβισμένοι από τα μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ., εγκατέλειψαν το αυτοκίνητό τους οι δράστες δύο κλοπών, επιτυγχάνοντας ωστόσο να διαφύγουν της σύλληψης.

Δύο κλοπές που έγιναν μετά τις 2.30 χθες τα ξημερώματα στον Αμπελώνα, με λεία 8.500 ευρώ. Οι δράστες σπάζοντας τη γυάλινη κεντρική θύρα σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και παραβιάζοντας τον ρολό ασφαλείας από κατάστημα πώλησης χρωμάτων, έκαναν δύο διαρρήξεις σε ισάριθμα καταστήματα στο κέντρο του Αμπελώνα. Οι επαγγελματίες κλέφτες, από το πρώτο κατάστημα αφαίρεσαν 500 ευρώ, ενώ για να μην εντοπισθούν τα ίχνη τους όταν διαπίστωσαν την ύπαρξη κάμερας ασφαλείας, και σύστημα συναγερμού, «ξήλωσαν» το καταγραφικό σύστημα. Στη δεύτερη περίπτωση από το χρωματοπωλείο έκλεψαν σε μετρητά 8.000 ευρώ. Ωστόσο έγιναν αντιληπτοί για να σημάνει συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. που άρχισε να στήνει «μπλόκα» σε περιφερειακούς και ορεινούς δρόμους. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε δρόμο της περιοχής, το αυτοκίνητο των δραστών εντοπίσθηκε από αστυνομικούς για να χαθεί ωστόσο κατά την καταδίωξη. Έτσι οι δράστες κατάφεραν να φθάσουν στην Καρυά Ολύμπου, όπου σε ένα στενό δρόμο του χωριού που βρέθηκαν αντιμέτωποι με σταθμευμένο επιβατικό αυτοκίνητο, εγκατέλειψαν όπως – όπως το αυτοκίνητό τους, επιτυγχάνοντας ωστόσο να διαφύγουν της σύλληψης. Νωρίς τα ξημερώματα το αυτοκίνητο των δραστών εντοπίσθηκε στην Καρυά και μαζί βρέθηκαν και κλοπιμαία (καταγραφικό, κινητά τηλέφωνα) καθώς και χρηματικό ποσό ύψους 2.500 ευρώ που εκτιμάται ότι προέρχεται από την κλοπή στον Αμπελώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», το εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο των δραστών έφερε πινακίδες που είχαν κλαπεί πρόσφατα από άλλο Ι.Χ. από περιοχή της Βόρειας Ελλάδας.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass