ΣΤΟΥΣ 40 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ ΧΘΕΣ Η ΛΑΡΙΣΑ

Καύσωνας και σήμερα, πτώση από αύριο

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2017 22:31

Μέρα καύσωνα και σήμερα στη Λάρισα, με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 40 βαθμούς Κελσίου, ενώ παράλληλα ολοκληρώνεται το τριήμερο υψηλών θερμοκρασιών στην πόλη.

Από αύριο όμως ξεκινά η …αντίστροφη μέτρηση, με τον υδράργυρο να είναι σε «ελεύθερη πτώση», που θα κορυφωθεί με έντονα καιρικά φαινόμενα την ερχόμενη Κυριακή, όταν σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) κ. Παναγιώτη Σκριμιζέα, στη Λάρισα, προβλέπονται μπόρες!

Αντίστοιχα στα παράλια της Λάρισας χθες, η θερμοκρασία ήταν χαμηλότερη από αυτή της Λάρισας, λόγω της θαλασσινής αύρας και για άλλη μια μέρα κατακλύστηκαν από κόσμο, που εγκατέλειψε τις πόλεις, αναζητώντας δροσιά και στιγμές χαλάρωσης.

Αναλυτικότερα για τις καιρικές συνθήκες των επόμενων ημερών,

ο κ. Σκριμιζέας, αναφέρει στην «Ε»: «Τελευταία ημέρα του κύματος καύσωνα, σήμερα Πέμπτη, η μέγιστη θερμοκρασία στην πόλη θα φτάσει τους 40 βαθμούς Κελσίου, η ελάχιστη στους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου, ενώ θα αρχίσει να δροσίζει από τις βραδινές ώρες, με σταδιακή πτώση της.

Αύριο Παρασκευή, η μέγιστη θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 35 βαθμούς Κελσίου, όπως και το Σάββατο, ενώ μεγαλύτερη πτώση της προβλέπεται την Κυριακή 16 Ιουλίου, κάτω από 30 βαθμούς Κελσίου.

Την ίδια μέρα στην πόλη της Λάρισας αλλά και περιμετρικά αυτής, θα εκδηλωθούν μπόρες. Την Δευτέρα 17 Ιουλίου, ο υδράργυρος αναμένεται να ανέλθει στους 30 βαθμούς Κελσίου και από την Τρίτη 18 Ιουλίου, προβλέπεται να σταθεροποιηθούν θερμοκρασίες μέσης τιμής για την εποχή, 33 -35 βαθμούς Κελσίου».

 

Λ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass