Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Τ.Κ. ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ:

«Καβαλήσατε το καλάμι κ. Αστ. Σαΐτη»

* Η Άννα Καραπάνου – Μαγαλιού απαιτεί μελέτη για νέα γεώτρηση ύδρευσης

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2017 22:40

Συνεχίζεται η έντονη αντιπαράθεση μεταξύ δύο θεσμικών εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και παράλληλα της τοπικής κοινωνίας του Μακρυχωρίου στον Δήμο Τεμπών, της προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Μακρυχωρίου κ. Άννας Καραπάνου –Μαγαλιού και του αντιδημάρχου Μακρυχωρίου κ. Αστερίου Σαΐτη.

Μετά τη δημοσιοποίηση της επιστολής στην «Ε» του κ. Σαΐτη ανταπαντώντας στην κ. Άννα Καραπάνου - Μαγαλιού, η πρόεδρος της Τ.Κ. Μακρυχωρίου επανέρχεται σημειώνοντας αρχικά ότι ουδέποτε υπήρξε «από σπόντα πρόεδρος» υπενθυμίζοντας ότι είναι εκλεγμένη πρόεδρος Μακρυχωρίου με τις ψήφους των συγχωριανών της «είτε αρέσει, είτε όχι στον κ. Σαΐτη».

Η κ. Καραπάνου σημειώνει επίσης για τις πλατείες Μακρυχωρίου και Ελάτειας και για τον Άγιο Γεώργιο, θα τον παρακαλούσε να μην σφετερίζεται και να μην καπηλεύεται έργα ανθρώπου που έχει φύγει απ’ τη ζωή όπως ο αείμνηστος δήμαρχος Ζήσης Λιούπας ο οποίος έδωσε άλλη πνοή, θετική στο Μακρυχώρι και την περιοχή. Αυτό είναι ιεροσυλία.

Για τη συμμετοχή του κ. Σαΐτη σε έργα για τον ΤΟΕΒ ας του απαντήσει ο πρόεδρός του.

Και η πρόεδρος της Τ. Κ. Μακρυχωρίου απευθυνόμενη πάντα στον αντιδήμαρχο κ. Αστέριο Σαΐτη συνεχίζει: «Για τα υπόλοιπα έργα, στα οποία αναφέρεστε, γνωρίζουν οι συγχωριανοί μας ότι η συμμετοχή σας σ’ αυτά υπήρξε από σπόντα ή ήταν φιλική συμμετοχή. Πραγματικό και αποκλειστικά δικό σας έργο έχετε να μας υποδείξετε;

Αντί να εκπονείτε μελέτες για εξοικονόμηση ενέργειας σε δημοτικά κτίρια, καλό θα ήταν να φροντίσετε επιτέλους μετά από 8 χρόνια για τη σύνδεση των φωτοβολταϊκών του νηπιαγωγείου.

Για τη δημοσιότητα θέλω να σας υπενθυμίσω, ότι κάποιοι άλλοι σε καθημερινή βάση, στήνουν πανηγυράκια και κορδέλες για φωτογραφία και δημοσιότητα, όχι εγώ.

Για το ότι συμμετείχα αναγκαστικά σε όσα αναφέρεστε, εξηγήστε μου σας παρακαλώ, το γιατί. Υπάλληλός σας είμαι;

Δεν καταλαβαίνετε ότι γελοιοποιήστε όταν γράφετε δημόσια ότι παραχωρήσατε γραφείο στην Τοπική Κοινότητα σε χώρο που στεγάζεται δημόσια υπηρεσία;

Σας παρακαλώ να με ενημερώσετε για τα αποτελέσματα του πορίσματος από τη διερεύνησή σας, ως προς το ότι έγγραφα που αφορούν στην Τοπική Κοινότητα βρίσκονται στο σπίτι της προέδρου. Με το καλάμι της εξουσίας που καβαλήσατε, κ. Σαΐτη, σιγά-σιγά θα με περάσετε και ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ)».

Και η κ. Καραπάνου σημειώνει: «Όταν λοιπόν θα βρείτε λίγο χρόνο να αφιερώσετε (εκτός του γραφείου ρουσφετιών και μεταθέσεων το οποίο όντως λειτουργείτε άψογα), για να φύγει η χωματερή από την είσοδο του χωριού (την οποία εσείς προσωπικά δημιουργήσατε), για να κολληθούν οι 5 - 6 πλάκες στο πιο κεντρικό σημείο του χωριού, στο περίπτερο της πλατειάς όπου κινδυνεύουν ηλικιωμένοι, για να κλείσει η τρύπα που αφήσατε μετά από επέμβαση της ΔΕΥΑΤ στον δρόμο για τη γεφυροπλάστιγγα, για να δώσετε λύση (στο γεφύρι της Άρτας), το Γκουτζαμπαγλάρι, για να φτιάξετε κάποιον από τους πολλούς αδιαπέραστους αγροτικούς δρόμους (με το αόρατο γκρέιντερ, το οποίο βλέπουν πάντα μόνο οι δρόμοι που εξυπηρετούν προσωπικές ανάγκες ψηφοφόρων σας), για να καθαριστούν τα ρέματα του χωριού, για να δώσετε λύση στο χρόνιο πρόβλημα του χώρου της γεφυροπλάστιγγας, όπου ταλαιπωρούνται εκατοντάδες συγχωριανοί μας αλλά και ξένοι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, για να συντηρήσετε και να διατηρήσετε έστω αυτά που παραλάβατε από την προηγούμενη δημοτική αρχή (στον χώρο του δημαρχείου έχουν διαλυθεί και παραμένουν γκρεμισμένα τα πεζούλια) οι πλατείες στην ιδία απαράδεκτη κατάσταση, μην αναφέρω τα υπόλοιπα μέρη του Μακρυχωρίου. Τότε και μόνο τότε θα είμαι εδώ για να μου ξανά παρουσιάσετε το έργο σας που εύχομαι να έχει αναφορά στις λύσεις προβλημάτων της καθημερινότητας των συγχωριανών μας.

Η ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

 Και η πρόεδρος της Τ.Κ. Μακρυχωρίου κ. Καραπάνου προς τον αντιδήμαρχο κ. Σαΐτη καταλήγει στο ζήτημα για το οποίο ξεκίνησε αυτή η αντιπαράθεση:

«Μια νέα όμως γεώτρηση, για τη λύση της ύδρευσης του χωρίου μας, την απαιτώ και κουνάω και το δάκτυλο, γιατί είδα ότι μέσα στις υποθετικές μελέτες που εσείς αναφέρετε δεν υπάρχει η πιο σημαντική, αυτή της υδρευτικής γεώτρησης.

Και τέλος επειδή ποτέ δεν μου άρεσε η δημοσιότητα σε ό,τι και αν μου απαντήσετε δεν πρόκειται να ξανά ασχοληθώ μαζί σας». 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass