Ήπιαν, χόρεψαν και αισιοδοξούν

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2017 22:31

ΔΥΝΑΜΙΚΗ και με παλμό και φέτος, όπως κάθε χρόνο η ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση στην Αλεξανδρινή, στα παράλια του νομού, που διοργάνωσε ο δραστήριος τοπικός σύλλογος του οικισμού.

Πλήθος κόσμου απόλαυσε μια μουσική βραδιά στην οποία δεν έλειπε η τσίκνα από τα καλοψημένα σουβλάκια και λουκάνικα από τον μετρ του ψησίματος Θεόδωρο Πατσιαούρα (φωτ.), ο οποίος αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά του ψήστη τουλάχιστον για 7-8 χρόνια. Μαζί του φέτος και ο νεαρός Γιώργος Νικολάου.

Αλλά και το κρασί του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου.

* ΕΚΕΙΝΟ που ήταν φέτος το ξεχωριστό ήταν η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου να τιμήσει τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό ως επίτιμο μέλος του συλλόγου και της Αλεξανδρινής. Δυστυχώς ο κ. Αγοραστός, αν και το ήθελε πολύ, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί. Τον εκπροσώπησε επάξια ο γενικός διευθυντής της Περιφέρειας Κώστας Μέγας.

* ΣΤΟ περιθώριο της εκδήλωσης πολλά είχαν να πουν για τον οικισμό ο δραστήριος δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας με τον αεικίνητο πρόεδρο της Αλεξανδρινής Ηλία Κίτσο (φωτ.).

Κύριος στόχος των δύο ανδρών η επίλυση των προβλημάτων με υπομονή και επιμονή.

* ΤΟ βασικό πρόβλημα της Αλεξανδρινής είναι να δοθεί στον οικισμό ηλεκτρικό ρεύμα από τη ΔΕΗ και να λυθεί έτσι οριστικά το μεγαλύτερο πρόβλημα που είναι ουσιαστικά πρόβλημα των ανθρώπων που κατοικούν εκεί ακόμα και ολόκληρο τον χρόνο.

* Η παρουσία στην εκδήλωση του διευθυντή της ΔΕΗ Λάρισας Γιάννη Σπυρόπουλου, ενός ανθρώπου με θέληση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, μάλλον δεν ήταν τυχαία. Μήπως σύντομα να περιμένουν οι κάτοικοι του οικισμού κάτι θετικό στο ζήτημα της ηλεκτροδότησης;

* Και φυσικά αφού οι ομιλίες και οι χαιρετισμοί τελείωσαν ήρθε η ώρα για κέφι και χορό (φωτ.). Και εκεί ο δήμαρχος Αγιάς κ. Αντώνης Γκουντάρας πήρε τα πρωτεία.

* Τέλος για την ιστορία «πολλή πλάτη» έβαλαν για την επιτυχημένη διοργάνωση όλα τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου της Αλεξανδρινής.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass