ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΑΓΕΛΗ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ

Προσκοπικές εμπειρίες…

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2017 16:45

Μια ακόμη κατασκήνωση Προσκόπων ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η 3η Αγέλη Λυκοπούλων Λάρισας (παιδιά 7-11 ετών) πραγματοποίησε τη θερινή της κατασκήνωση στο όμορφο προσκοπικό κέντρο ‘’Έλτσα’’ στο δάσος του Αμάραντου Τρικάλων ζώντας 6 μέρες μέσα στη φύση (από τις 3 μέχρι τις 8 Ιουλίου).

Οι πρόσκοποι, γεμάτοι αισιοδοξία για το αύριο και μαθημένοι να προσπαθούν να κάνουν τον κόσμο λίγο καλύτερο, ξεκίνησαν στις 3 Ιουλίου για μερικές μέρες παιχνιδιού, δράσης και περιπέτειας, ζωής στη φύση, καινούριων φιλιών και εμπειριών. Με σύμμαχο το φυσικό περιβάλλον αλλά και τον καλό καιρό το πρόγραμμα περιείχε όλα αυτά τα στοιχεία που κάνουν την προσκοπική κατασκήνωση μια δυνατή και όμορφη εμπειρία. Μεγάλα αθλητικά παιχνίδια, βραδινές ψυχαγωγικές δράσεις, προσφορά στη φύση, πνευματικά παιχνίδια, τραγούδια και εξάσκηση στις γνώσεις υπαίθρου διαμόρφωσαν το παζλ που λέγεται προσκοπική κατασκήνωση.

Περιπέτειες ωραίες, αναμνήσεις ζωηρές λέμε εμείς οι πρόσκοποι και σίγουρα στο τέλος αυτής της κατασκήνωσης τα χαμόγελα, η ικανοποίηση, η νοσταλγία αλλά και η υπόσχεση για μελλοντική επιστροφή στον Αμάραντο δείχνουν ότι η κατασκήνωση κρίθηκε επιτυχημένη. Έτσι οι ενήλικες εθελοντές και τα λυκόπουλα ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά όπου θα συνεχίσουν με την ίδια αισιοδοξία και πάντα προσπαθώντας για το καλύτερο.

Αρωγοί στην κατασκήνωση ήταν οι επιχειρήσεις: Ελληνικά Γαλακτοκομεία ΑΕ Όλυμπος, Del Monte Hellas ΑΒΕΕ, Melissa Κικιζάς ΑΕΒΕ, Τσουμάνης Market, Κασίδης ΑΕ, Mikel Coffee Company, Φωτοτυπίες X-Copy, Συνεταιρισμός Ελαιοχρωματιστών Λάρισας, Υλικά Καθαρισμού-Golden Cleaning, Παραδοσιακά Προϊόντα-’’H Αριστούλα’’, Διαφημιστικά Αντικείμενα και Δώρα-Ρούπας Μιχάλης, Τυροκομικά Προϊόντα-Χατζής, Αρτοποιείο-Καζάνας, Εμπόριο Φρούτων Λαχανικών-Γκανέτσας Ο.Ε., Αφοί Κασσάρου Ο.Ε, Χρώματα-Κατσαρός, Στέφανος Θάνος-Κυλικείο ΤΕΙ, Σιδηρικά-Εργαλεία Μπαρλαγιάννης Γεώργιος, Βισβίκης Stores, Χαρτικά-Γασπαρινάτος Θέμης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass