ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Γιόρτασαν 33 χρόνια δράσης στο Καστρί Λουτρό

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2017 15:10

Με τη συμμετοχή πλήθους μελών πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Καστρί Λουτρό», στο πλαίσιο του εορτασμού των 33 χρόνων δράσης του. Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης τα μέλη ενημερώθηκαν για τον πρώτο καθαρισμό από την πυκνή βλάστηση του Βυζαντινού Κάστρου, τις προοπτικές αναστύλωσης και αξιοποίησης και μεταφέρθηκε η ικανοποίηση των αρμοδίων αρχαιολόγων για το μέχρι τώρα αποτέλεσμα.


Έγινε ενημέρωση για την επιτυχημένη πορεία της δανειστικής βιβλιοθήκης και για την απήχηση που είχε η ενέργεια αυτή αφού συγκεντρώθηκαν από διαφόρους δωρητές περίπου 1.200 βιβλία και δανείστηκαν σε διάστημα 20 ημερών 310 βιβλία. Επίσης, ενημερώθηκαν τα μέλη για την επιτυχημένη εκδήλωση του φεστιβάλ παραδοσιακών χορών καθώς για την αντιμετώπιση προβλημάτων της καθημερινότητας. Στην εκδήλωση της ΓΣ παρενέβη ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κ. Κολλάτος, ο οποίος εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις ενέργειες του συλλόγου και υποσχέθηκε κάθε δυνατή βοήθεια.
Επιπρόσθετα, ο δήμαρχος ανακοίνωσε τη δημιουργία λαϊκής αγοράς στον περιφερειακό δρόμο δίπλα στην ποταμολίμνη κάτι που αποτελούσε πάγιο αίτημα του συλλόγου. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο βουλευτής κ. Χ. Κέλλας, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή, ο αντιδήμαρχος κ. Α. Διψάνας, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Κ. Ζαφείρης, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλιέων κ. Γ. Νάτσης.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν νεαρά παιδιά με ένα μπλουζάκι και ένα καπελάκι του συλλόγου γιατί όλως τυχαία εισήρθαν ταυτόχρονα στη βιβλιοθήκη προκειμένου να δανειστούν βιβλία και θεωρήθηκαν όλα μαζί ο εκατοστός πεντηκοστός δανειζόμενος.
Επίσης τιμήθηκαν με αναμνηστικές πλακέτες και αναμνηστικά διπλώματα τα μέλη που διατέλεσαν στα ΔΣ του συλλόγου τα 33 τελευταία χρόνια, ενώ πραγματοποιήθηκε έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Καστρί 33 χρόνια», όπου παρουσιάστηκαν παλιές φωτογραφίες προκαλώντας τη συγκίνηση των παρευρισκόμενων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass