ΣΤΟΝ ΟΡΕΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΚΡΥΟΒΡΥΣΗΣ ΟΛΥΜΠΟΥ

Υποστήριξη αθλητών από τον Σύλλογο Σκαμνιωτών

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2017 15:28

Με επιτυχία υλοποιήθηκε η υποστήριξη αθλητών στον 3ο σταθμό τροφοδοσίας στην Παλιά Σκαμνιά από τον Σύλλογο Σκαμνιωτών στον δεύτερο Ορεινό Αγώνα Κρυόβρυσης Ολύμπου.

Θερμή υποδοχή επιφύλασσαν στους 251 δρομείς μέλη, φίλοι του Συλλόγου των Απανταχού Αποδήμων Σκαμνιωτών « Ο Ολυμπος» και περισσότερο οι νέοι στον 2ο Ορεινό Αγώνα Κρυόβρυσης Ολύμπου 2017 στον 3ο σταθμό τροφοδοσίας για υποστήριξη αθλητών, μπροστά από την εκκλησιά της Αγίας Τριάδας της ιστορικής και μαρτυρικής Παλιάς Σκαμνιάς την περασμένη Κυριακή.

Όπως σημειώνεται από τον Σύλλογο «στους δρομείς των 20 χιλιομέτρων εκτός από την προμήθεια που τους δόθηκε σε νερό, ξηρούς καρπούς, φρούτα εποχή, ηλεκτρολύτες υπήρχε και ψυχολογική υποστήριξη με χειροκροτήματα και επευφημίες, ενώ παράλληλα δύο νέοι με κουδούνια προειδοποιούσαν ευχάριστα εκατοντάδες μέτρα πριν τον 3ο σταθμό τροφοδοσίας τους δρομείς.

 O Σύλλογος Σκαμνιωτών θα συνεχίσει να συμμετέχει σε παρόμοια καλέσματα και συγχρόνως ευχαριστεί τους διοργανωτές τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρυόβρυσης, τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας, την ιδιωτική εταιρία - μεγάλο χορηγό και όλους όσοι βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτός ο μεγάλος πανελλαδικός αγώνας για τη στήριξη της ιδέας του αθλητισμού, την ανάδειξη της περιοχής μας και την προβολή της νότιας πλευράς του μυθικού βουνού του Ολύμπου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass