ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Συλλήψεις τεσσάρων για 9 κιλά χασίς

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2017 16:08

Στη σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών στην Αθήνα προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας. Μετά από ένα ραντεβού στο οποίο δύο από τους τέσσερις συλληφθέντες δέχθηκαν να πουλήσουν 10 κιλά χασίς έναντι 900 ευρώ το κιλό.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο ραντεβού με τους δύο πωλητές για να οδηγηθούν σε άλλη περιοχή της Αθήνας όπου τους παρέδωσαν 9 κιλά χασίς για να συλληφθούν στη συνέχεια και οι άλλοι δύο δράστες.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθησαν «σε περιοχή της Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 67χρονος υπήκοος Παλαιστίνης, ένας 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, καθώς και δύο υπήκοοι Συρίας, ένας 41χρονος και μία 52χρονη, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και της πλαστογραφίας.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης εντοπίστηκαν προχθές το απόγευμα σε περιοχή της Αττικής, ο 67χρονος μαζί με τους δύο υπηκόους Συρίας, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 9.164 γραμμαρίων.

Ακολούθως, εντοπίστηκε λίγο αργότερα σε κοντινή απόσταση το ΙΧ. επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαινε ο 37χρονος συνεργός τους, από τον οποίο, όπως εξακριβώθηκε, είχαν προμηθευτεί την προαναφερόμενη ποσότητα κάνναβης.

Επιπλέον, στην κατοχή των δραστών, αλλά και κατά τις νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ποσότητα κάνναβης βάρους 38,3 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ένας τρίφτης κάνναβης, μικροποσότητα σπόρων κάνναβης, 6 κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 325 ευρώ, δύο Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα ως μέσα διακίνησης ναρκωτικών, μία πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης, καθώς και ένα πλαστό διαβατήριο» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass