ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟΝ Κ. ΚΟΛΛΑΤΟ

Στον δήμαρχο για τα προβλήματα των Μεσαγγάλων

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2017 17:15

Τον δήμαρχο Τεμπών κ. Κ. Κολλάτο, επισκέφθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαγγάλων, όπου συζήτησαν θέματα του οικισμού, όπως την αποκομιδή σκουπιδιών, την ύδρευση, τον φωτισμό κ.α.

Ο κ. Κολλάτος δήλωσε πως θα μεριμνήσει για την καλύτερη λειτουργία

των βασικών υποδομών στον οικισμό, ενώ παράλληλα ενημέρωσε ότι ο δήμος θα προχωρήσει στην υλοποίηση σχεδίων ανάπτυξής τους και συγκεκριμένα στη διαμόρφωση των κοινόχρηστων χώρων που προβλέπεται να γίνουν πλατείες (Ν. Πολιτεία και περιοχή Καράβια), στη συντήρηση των δρόμων του οικισμού, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Μεσαγγάλων, όπου θα γίνουν χαλικοστρώσεις όπου το πρόβλημα είναι έντονο, ενώ για το αίτημα του Συλλόγου σχετικά με τη δημιουργία παραλιακού δρόμου, ο δήμαρχος δήλωσε ότι θα το συζητήσει με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, επισημαίνοντας παράλληλα ότι αναμένει και την έγκριση από την Κτηματική Υπηρεσία, για την κατασκευή πεζοδρομίου στον παραλιακό δρόμο στη θέση Καράβια.

Ο νέος πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου, κ. Φώτης Μητσιάκος, στο πλαίσιο της συνάντησης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη λύση που έδωσε ο Δήμος Τεμπών στο χρόνιο πρόβλημα της ύδρευσης του οικισμού και η συζήτηση διεξήχθη σε φιλικό κλίμα.

Να σημειωθεί ότι το νέο Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαγγάλων, είναι το εξής: πρόεδρος Φώτης Μητσιάκος, αντιπρόεδρος Βασίλης Λάκκης, γραμματέας Βάϊος Τσιάρας, και Ταμίας Κατερίνα Βογδοπούλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass