Τιμάται ο Αγ. Φανούριος στον υπόγειο ναό του Αγ. Γεωργίου

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2017 15:34

Αύριο Κυριακή 27 Αυγούστου, γιορτή του Αγίου Φανουρίου πανηγυρίζει ο υπόγειος Ι. Ν. Μεγαλομάρτυρος Αγ. Γεωργίου (οδός Βόλου) και η θαυματουργή-παλαιά ιερά εικόνα του Αγίου Φανουρίου εκ Μάκρης της Ασίας.

Οι λατρευτικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν είναι οι εξής: Σήμερα Σάββατο 26 Αυγούστου, παραμονή (7:30-9:00 μ.μ.) πανηγυρικός μέγας εσπερινός με αρτοκλασία, θείο κήρυγμα και την ευχή του άγιου για τις φανουρόπιτες ενώπιον της θαυματουργού και παλαιάς ιεράς εικόνος του αγίου, προεξάρχοντος του πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως αρχιμ. Αχιλλίου Τσούτσουρα.

Αύριο Κυριακή 27 Αυγούστου (7:00-10:00 π.μ.) πανηγυρική θεία λειτουργία μετά θείου κηρύγματος και την ευχή του αγίου για τις φανουρόπιτες. Το απόγευμα (7:00-8:00 μ.μ.) μεθέορτος εσπερινός, ιερά παράκλησις, χαιρετισμοί, ενώπιον της θαυματουργού, εκ Μάκρης της Ασίας, πολύ παλαιάς ιεράς εικόνος του Αγίου Φανουρίου. Στις 8:00-9:30 μ.μ. περιφορά ιεράς εικόνος, αρτοκλασία, το ύψωμα του αγίου και η ευχή για τις φανουρόπιτες στον Ι. Ναό του Αγίου Γεωργίου, ενώπιον της θαυματουργού παλαιάς ιεράς εικόνος του Αγίου Φανουρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass