ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Έπαιζαν «φρουτάκια» σε καφενείο

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2017 15:26

Ως μίνι «καζίνο» λειτουργούσε στο κέντρο της Λάρισας ένα καφενείο που, μέσω των υπηρεσιών διαδικτύου που παρείχε, οι θαμώνες είχαν τη δυνατότητα συμμετοχής και σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Το καφενείο με την παράνομη δραστηριότητα εντοπίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, με αποτέλεσμα – στο πλαίσιο του αυτοφώρου - να συλληφθούν ο 54χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος αλλά και μια 55χρονη Λαρισαία που συμμετείχε ως παίκτρια σε τυχερό παίγνιο.

Σε βάρος τους, όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ. «σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, ενώ η 25χρονη ημεδαπή, ιδιοκτήτρια του καταστήματος, αναζητείται για να συλληφθεί για το ίδιο αδίκημα.

Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση στοιχείων για διενέργεια τυχερών παιγνίων στο προαναφερόμενο κατάστημα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο. Κατά τον έλεγχο, διαπίστωσαν ότι ο συλληφθείς είχε θέσει σε λειτουργία έναν κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή (server) εντός διαδικτύου, με διασυνδεδεμένους σ’ αυτόν άλλους 10 ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε πλήρη λειτουργία, για τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου, τύπου «φρουτάκια».

Από τον χώρο του καφενείου κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 220 ευρώ και τα προαναφερόμενα συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών». Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass