ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ενημέρωση για το άγχος παιδιών και εφήβων

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2017 15:22

Το Τμήμα Συμβουλευτικής – Θεραπείας Παιδιού, Εφήβου και Οικογένειας στο Ινστιτούτο Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης (Ι. Ψ. Α.) στη Λάρισα, διοργανώνει στον χώρο του (Μ. Αλεξάνδρου 21, Λάρισα) ομιλία – διάλεξη με θέμα το άγχος των παιδιών, την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00.

Συγκεκριμένα θα αναπτυχθεί το θέμα: «Η εκδήλωση και η επίδραση του άγχους, στην παιδική, εφηβική ηλικία και ο αντίκτυπος στην οικογένεια». Όπως ανακοίνωσαν οι οργανωτές: «Το άγχος και τα παιδιά είναι δύο λέξεις που φαίνεται να μη συνδέονται μεταξύ τους. Στον κόσμο των παιδιών και των εφήβων όμως υπάρχουν άγχη που μπορούν να προκαλέσουν τόσο συναισθηματικές δυσκολίες όσο και ζητήματα συμπεριφοράς.

Στην εκδήλωση στόχος είναι να βοηθηθούν οι γονείς και γενικότερα οι ενήλικες στο να κατανοήσουν πώς εξελίσσεται το άγχος στις ζωές των παιδιών και των εφήβων και πώς μπορεί να τα επηρεάσει τόσο στην καθημερινότητα όσο και στη μετέπειτα ζωή τους».

Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Παπαδήμα, σύμβουλο παιδιών – ψυχοθεραπεύτρια Gestalt στο τηλ: 2410-258040.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass