ΧΘΕΣ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ευλογία για 4 μαθητές της Καλλιπεύκης

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2017 22:07

Ο καθιερωμένος αγιασμός, για τη νέα σχολική χρονιά στο Μονοθέσιο Δημοτικό Σχολείο Καλλιπεύκης, πραγματοποιήθηκε χθες ανήμερα της μεγάλης γιορτής της χριστιανοσύνης της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.

Μια τελετή που χρόνια τώρα εφαρμόζει ο προϊστάμενος του ενοριακού ναού της Καλλιπεύκης Κάτω Ολύμπου του Δήμου Τεμπών αρχιμανδρίτης π. Βησσαρίων Μπλέτσας. Πρόκειται για ένα σχολείο που ουσιαστικά λειτουργεί φέτος με μόνο τέσσερις μαθητές, οι οποίοι με τα γέλια τους δίνουν ζωντάνια στο ορεινό χωριό. Στην Καλλιπεύκη βρέθηκε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης και τα μέλη του συνδυασμού του κ. Γιώργος Νικολάου και Γιώργος Ντόντος, όπου παρακολούθησαν τη θεία λειτουργία της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, προεξάρχοντος του πατρός Βησσαρίωνος, εφημέριου του χωριού. Στη διάρκεια της τελετής ο π. Βησσαρίων ανέγνωσε την εγκύκλιο του σεβασιμοτάτου μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου για τη νέα σχολική χρονιά. Αμέσως μετά, ο διευθυντής και μοναδικός δάσκαλος του σχολείου κ. Φώτης Μητσιάκος, καλωσόρισε τους μαθητές, γονείς και δημοτικούς συμβούλους και κάλεσε τον κ. Μανώλη να απευθύνει χαιρετισμό.  Ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δύναμη» απευθυνόμενος στους μαθητές, τον δάσκαλο, τους γονείς και κηδεμόνες, ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά, γεμάτη υγεία, δύναμη και υπομονή.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass