ΕΝΑ ΝΕΑΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ

Γάμος α λα… ελληνικά στα Μεσάγγαλα

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2017 22:17

Ένας γάμος α λα ελληνικά για τον Joshua Bax Euller και Anna Euller.  Και οι δυο είναι από την πόλη Koblenz της Γερμανίας και πραγματοποίησαν τον γάμο τους στα παραλία του Δήμου Τεμπών μέσα στις διακοπές τους που πραγματοποιούν  στα Μεσάγγαλα αυτό τον καιρό και ειδικότερα η νύφη για πολλά χρόνια.


Προχθές το Σάββατο το απόγευμα όλα ήταν έτοιμα από τον στολισμό, την μουσική και την γιορτινή ατμόσφαιρα γενικότερα.  Ο γαμπρός με το σκούρο γαμπριάτικο κοστούμι  του και η νύφη με το πανέμορφο νυφικό
Τη νύφη συνόδευσε και παρέδωσε στον γαμπρό ο πρόεδρος τουριστικών επιχειρήσεων Κάτω Ολύμπου κ. Θεοφάνης Βουλιώτης υπό τους ήχους μπουζουκιού να παίζουν στους δρόμους των Μεσαγγάλων  όπου πέρασε η πομπή με την νύφη και τους συγγενείς.
Την τελετή πραγματοποίησε ο αντιδήμαρχος του Δήμου Τεμπών κ. Αχιλλέας Διψάνας.  Κουμπάροι η Αγγελική Βουλιώτης και ο Θανάσης Παλάκας.
Μιλώντας στην «ΕτΔ»  ο κ. Φάνης Βουλιώτης ιδιαίτερα ικανοποιημένος από  την αγάπη των ξένων επισκεπτών – τουριστών προς την Ελλάδα και ειδικά προς την περιοχή των Μεσαγγάλων τόνισε  ότι  αποδείχθηκε η ευρύτερη τουριστική περιοχή του Δήμου Τεμπών μπορεί να φιλοξενήσει παρόμοιες κοινωνικές εκδηλώσεις.
Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο  π.  αντιδήμαρχος Λαρισαίων Νίκος Καλτσάς, ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ Δήμου Τεμπών  κ. Λάμπρος Ζάρρας, ο πρόεδρος Τουριστικών Καταλυμάτων Ν. Λάρισας κ.  Θανάσης Μητσόπουλος, και πολλοί φίλοι του ζευγαριού.ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass