ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ

Κωδικός: Απόλλωνας

* Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκαθαρίζει το θέμα του ΑΦΜ

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2015 1:21

Του Σωτ. Κέλλα

Στην ΑΕΛ η αγωνιστική επιχείρηση για την Κυριακή έχει τον κωδικό Απόλλωνας καθώς η λαρισινή ομάδα αντιμετωπίζει την Κυριακή (7 μ.μ.) την ομάδα της Ριζούπολης στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ και αισιοδοξεί να πάρει τη νίκη ώστε να γίνει πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της τρίτης θέσης σε περίπτωση που αυτή αποδειχθεί προνομιούχα (σχεδόν μηδαμινές οι πιθανότητες). Σε περίπτωση οποιουδήποτε άλλου αποτελέσματος η ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης θα έχει σημαντικό προβάδισμα.

Ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος μιλώντας χθες στην «Ε» για το παιχνίδι αυτό τόνισε: «Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη ομάδα που ξέρει να διαχειρίζεται αγωνιστικές καταστάσεις με βάση την εμπειρία που έχουν οι ποδοσφαιριστές της. Αυτό φάνηκε και στο πρώτο παιχνίδι στο Αλκαζάρ που χωρίς να είναι καλύτερος κατάφερε να κερδίσει. Η ΑΕΛ όμως οφείλει να παίζει για τη νίκη και αντιμετωπίζει χωρίς φόβο αλλά με πάθος κάθε αντίπαλο ώστε να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, όπου και οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη».

Ο προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Ενγκεσάν, του Φλεριβάλ και Ρίστοβιτς που έλυσαν τα συμβόλαιά τους και ίσως τον Γιάντση που προέρχεται από τραυματισμό στον προηγούμενο αγώνα με την Παναχαϊκή.

Σήμερα και αύριο η ομάδα θα κάνει πρωινή προπόνηση ενώ θα αναχωρήσει μετά την αυριανή προπόνηση για την Αθήνα.

Το ζητούμενο από τον Σούλη Παπαδόπουλο στους τελευταίους αγώνες είναι να συνδυάσει τη βαθμολογική συγκομιδή με τη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού καθώς κινδυνεύει να μείνει χωρίς ενδεκάδα.

Χθες μάλιστα ενόψει και αυτού του ενδεχόμενου επέβλεψε την προπόνηση της ομάδας νέων ώστε να καλέσει κάποιους παίκτες για προπονήσεις στην ανδρική ομάδα και ίσως πάρουν και αγωνιστική ευκαιρία.

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Αυτή τη στιγμή υπάρχει έναν θέμα με τα ΑΦΜ της ΠΑΕ ΑΕΛ(πρώην και νυν) καθώς στο υπουργείο Ανάπτυξης έχει δυο ΑΦΜ στο όνομα της ΠΑΕ ΑΕΛ, ένα για την πρώην και ένα για την νυν που αποτέλεσε και πρόβλημα σύμφωνα με τους ανθρώπους της νυν ΠΑΕ για την αδειοδότηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα βρίσκεται στην τελική ευθεία καθώς το αρμόδιο δικαστήριο θα εκδώσει απόφαση για τον διαχειριστικό έλεγχο στην πρώην ΠΑΕ ΑΕΛ μέσα στη βδομάδα ώστε να ξεκινήσουν διαδικασίες διαγραφής.

Μάλιστα σύμφωνα με τον βουλευτή Λάρισας Βασίλη Κόκκαλη που επισκέφθηκε χθες το υπουργείο Ανάπτυξης για διάφορα τοπικά θέματα, ρώτησε και για το θέμα της ΑΕΛ. Η απάντηση που πήρε ήταν ξεκάθαρη. Αν η πρώην ΠΑΕ ΑΕΛ κερδίσει το δικαστήριο τότε το ΑΦΜ της διαγράφεται ενώ σε περίπτωση που κερδίσει το δικαστήριο η Πολιτεία τότε για τη διαγραφή ή όχι του ΑΦΜ θα αποφασίσει ο αρμόδιος υπουργός. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ασκηθούν και ανάλογες πολικές πιέσεις(το σχόλιο είναι δικό μας...).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΜΑΝΤΑΚΗΣ

Ο 38χρονος, Στέφανος Μαντάκης, αστυνομικός στο επάγγελμα, από τον Σύνδεσμο Ημαθίας, θα διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Βοηθοί του θα είναι ο Ιωάννης Καραγκιζόπουλος επίσης από τον Σύνδεσμο Ημαθίας και ο Γιώργος Σταυρουλάκης από τον Σύνδεσμο Ρεθύμνου. Τέταρτος θα είναι ο Μιχάλης Βοσκάκης επίσης από τον Σύνδεσμο Ρεθύμνου και τέλος παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Ιωάννης Σπυρόπουλος από τον Σύνδεσμο Φθιώτιδας.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ (31/05)

19:00 Ηρακλής-Ολυμπιακός Βόλου: Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας), Κωνσταντίνος Ποντίκης (Πρέβεζας), Ιορδάνης Απτοσόγλου (Αθηνών), 4ος: Ανδρέας Παππάς (Αθηνών), παρ.: Σοφία Γρυλλάκη (Χανίων)

19:00 Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΛ: Στέφανος Μαντάκης (Ημαθίας), Βοηθοί: Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Γεώργιος Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), 4ος: Μιχαήλ Βοσκάκης (Ρεθύμνου), παρ: Ιωάννης Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας)

19:00 Παναχαϊκή-ΑΕΚ OTE Sport 3 HD: Αθανάσιος Γιάχος (Χίου), Βασίλειος Καμπούρης (Εύβοιας), Χρήστος Μαγιάννης (Άρτας), 4ος: Δημήτριος Στυλιάρας (Αιτ/νιας), παρ.: Φραγκίσκος Σωμαρακάκης (Αθηνών)

ΝΤΕΡΜΠΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΥΨΗ

Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη θα είναι το Θεσσαλικό ντέρμπι ΑΕΛ-Ολυμπιακού Βόλου στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Β' Εθνικής κατηγορίας σύμφωνα με το αρχικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η 8η αγωνιστική (03/06)

19:00 Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ OTE Sport 3 HD

19:00 ΑΕΛ-Ολυμπιακός Βόλου

19:00 Παναχαϊκή-Ηρακλής

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ

Γιάννενα για Καρανίκα

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τα Γιάννενα η ομάδα του ΠΑΣ δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 23χρονου Λαρισαίου αμυντικού Νίκου Καρανίκα. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα της Ηπείρου πήρε καλές συστάσεις από πρώην παίκτη της ΑΕΛ που αγωνιζόταν το τελευταίο διάστημα στη συγκεκριμένη ομάδα.

Η γιορτή του Κυπαρίσση

για τα δέκα χρόνια

Μια μικρή γιορτή σήμερα ετοιμάζει ο παίκτης που σημάδεψε την άνοδο της ΑΕΛ από τη Γ' Εθνική στη Σούπερ Λίγκα τις αγωνιστικές περιόδους 2003-2005. Ο λόγος για την «ψυχάρα» της ΑΕΛ τον Θωμά Κυπαρίσση στο κατάστημα ΠΡΟ-ΠΟ που διατηρεί στη Χαραυγή και θα δεξιωθεί φίλους για να γιορτάσει τα δέκα χρόνια από εκείνη την άνοδο που σηματοδότησε μια νέα «χρυσή εποχή» για την ομάδα. Μάλιστα καλεσμένος σ’ αυτή τη γιορτή είναι ο πρόεδρος της ομάδας της ΠΑΕ ΑΕΛ που τον έφερε ο Νίκος Σωτηρούλης που αν παρευρεθεί θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη με δεδομένο ότι έχει να κάνει πολλά χρόνια δημόσια εμφάνιση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass