ΠΥΡΠΟΛΗΣΑΝ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΙΧ ΣΕ ΧΩΡΑΦΙ

«Μπούκες» διαρρηκτών σε σπίτια

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2017 22:00

Στο στόχαστρο της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. έχει τεθεί η δράση αγνώστων που τα τελευταία 24ωρα, «ανοίγουν» σπίτια σε χωριά του νομού.

Η πρώτη διάρρηξη σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Κοιλάδα Λάρισας ενώ προχθές βράδυ, σημειώθηκαν άλλες δύο διαρρήξεις στα Φάρσαλα.
Στα Τρίκαλα διαπιστώθηκαν προχθές επίσης διαρρήξεις σπιτιών με τους δράστες να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο που έκλεψαν από τον Βόλο, αφού νωρίτερα «φόρεσαν» αριθμούς κυκλοφορίας των Τρικάλων. Χθες τα ξημερώματα επίσης, σε αγροτικό δρόμο στο Λουτρό του Δήμου Κιλελέρ βρέθηκε να καίγεται ένα μικρό επιβατικό αυτοκίνητο που είχε κλαπεί αποβραδίς από πιλοτή πολυκατοικίας σε συνοικία της Λάρισας.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η δράση των διαρρηκτών έχει «κοινά» χαρακτηριστικά με παλαιότερες δράσεις «ξενόφερτων» δραστών που βρίσκονται στη Λάρισα, με πραγματικό σκοπό τις κλοπές.
ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ
Στη διάρρηξη της Κοιλάδας, οι δράστες έσπασαν το τζάμι της εισόδου μονοκατοικίας, για να κλέψουν χρυσαφικά 1.000 ευρώ. Στην περίπτωση των Φαρσάλων και στην πρώτη διάρρηξη, προχθές το μεσημέρι, οι δράστες παραβίασαν την μπαλκονόπορτα μονοκατοικίας 39χρονου και από αποθηκευτικό χώρο του υπνοδωματίου έκλεψαν 10.000 ευρώ. Στη δεύτερη περίπτωση, διέρρηξαν με αιχμηρό αντικείμενο την είσοδο μονοκατοικίας απ’ όπου έκλεψαν το κυνηγετικό όπλο 61χρονου αλλά και 1.800 ευρώ.
Ι.Χ.
Η τοπική ΕΛ.ΑΣ. ερευνά επίσης και την πυρπόληση Ι.Χ. μιας 43χρονης Λαρισαίας. Αστυνομικοί του Τμήματος Κιλελέρ, περιπολώντας στις 5 χθες τα ξημερώματα σε αγροτικό δρόμο στο Λουτρό του Δήμου Κιλελέρ, εντόπισαν σε αγρόκτημα να καίγεται ένα μικρό επιβατικό αυτοκίνητο. Για την κατάσβεση επενέβησαν πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, ωστόσο η φωτιά είχε προλάβει να το καταστρέψει ολοσχερώς.
Το αυτοκίνητο είχαν κλέψει άγνωστοι από πιλοτή πολυκατοικίας στη Λάρισα όπου το είχε σταθμεύσει νωρίς προχθές βράδυ η 43χρονη ιδιοκτήτριά του. Η οποία εξεπλάγη, όπως είναι αυτονόητο, όταν χθες το πρωί πληροφορήθηκε το γεγονός από την αστυνομία, η οποία ερευνά το πώς κατέληξε το κλεμμένο αυτοκίνητο να φλέγεται σε αγροτικό δρόμο.
ΠΑΖΑΡΙ
Να σημειωθεί τέλος ότι με αφορμή το ετήσιο Παζάρι στη Σκεπαστή της Νεάπολης που προσελκύει επισκέπτες, από την ΕΛ.ΑΣ. υπενθυμίζεται προς τους συμπολίτες η ανάγκη λήψης μέτρων προστασίας των κατοικιών από κλοπές.
Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass