«ΕΣΒΗΣΕ» ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Κηδεύθηκε ο άτυχος 43χρονος Ελασσονίτης

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2017 15:28

Σοκ, συγκίνηση και θλίψη σκόρπισε στην κοινωνία της Ελασσόνας και όχι μόνο, ο αιφνίδιος θάνατος 43χρονου Ελασσονίτη, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής στο κέντρο της Ελασσόνας.

Το κακό και ασυνήθιστο συμβάν, που «πάγωσε» την τοπική κοινωνία, δικαιολογημένα μονοπωλεί τις συζητήσεις των τελευταίων ημερών στα «στέκια» της πόλης. Πρόκειται για τον θάνατο του γνωστού επαγγελματία Παναγιώτη Κουτλή, που την ώρα που βάδιζε επί της οδού Γεωργάκη Ολυμπίου, μόλις λίγα μέτρα από την Κεντρική πλατεία, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε, έχοντας κοντά του τη σύζυγο του και τη μικρή τους κορούλα! Αμέσως, κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ έσπευσαν να τον βοηθήσουν διερχόμενοι πολίτες και γνωστός ιδιώτης γιατρός καρδιολόγος, που βρέθηκε στην περιοχή. Παρά τις συνεχείς και επίμονες προσπάθειες που έγιναν, ο άτυχος 43χρονος δυστυχώς δεν επανήλθε και κατά τη μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας διαπιστώθηκε και ο θάνατος του που οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Ο Παναγιώτης Κουτλής ήταν οικογενειάρχης, παντρεμένος με την Ιφιγένεια Μίγκου – Κουτλή, και πατέρας 3 ανήλικων κοριτσιών. Άτομο χαμηλών τόνων, διακριτικός, αγαπητός, φίλος του αθλητισμού, παλαιότερα ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, αθόρυβος, φιλικός, «χιουμορίστας», δραστηριοποιήθηκε παλαιότερα σε καφετέριες και ανάλογα καταστήματα. Ήταν άτομο της καθημερινής «πιάτσας» της Ελασσόνας. Πριν λίγο καιρό είχε μεταναστεύσει προσωρινά στη Γερμανία για εργασία, αλλά επανήλθε και πάλι στη γενέτειρά του. Αφήνει πίσω τη σύζυγό του, τρεις κόρες και τους γονείς του. Πεθερός του είναι ο γνωστός Ελασσονίτης συνταξιούχος ταχυδρομικός, άτομο της προσφοράς, και ιεροψάλτης της Ι. Μητρόπολης Κώστας Μίγκος. Το τελευταίο «αντίο» στον γνωστό Ελασσονίτη είπαν το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας εκατοντάδες άτομα στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος Ελασσόνας. Στην Εξόδιο Ακολουθία συλλειτούργησε πλειάδα κληρικών(αρχιμανδρίτες, ιερείς, διάκονοι) από ενορίες της Ι. Μητρόπολης Ελασσώνος. Ο ηγούμενος της Ι. Μονής Αγίου Δημητρίου «Βαλέτσικο» Τσαριτσάνης – αρχιμανδρίτης π. Ισαάκ Τσαπόγλου απηύθυνε «λόγους παρηγορίας» προς την οικογένεια του εκλιπόντος, μεταφέροντας και τα θερμά συλλυπητήρια του σεβασμ. μητροπολίτου Ελασσώνος κ. Χαρίτωνος, που απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass