Νέο κατάστημα WATT+VOLT στη Λάρισα

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2017 16:09

Οι εξελίξεις στον κλάδο της ενέργειας είναι συνεχείς, όπως άλλωστε είναι οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες. Μία τέτοια ευκαιρία εντόπισε ο κ. Τσαμαδιάς Χρήστος (Υπεύθυνος καταστήματος WATT+VOLT), ο οποίος μας εξηγεί αναλυτικά στη συνέντευξη που ακολουθεί τους λόγους που άνοιξε το πρώτο κατάστημα WATT+VOLT στη Λάρισα.


* Μιλήστε μας για το νέο σας ξεκίνημα. Το 1ο κατάστημα WATT+VOLT στη Λάρισα βρίσκεται ήδη σε λειτουργία από τον Ιούλιο. Ποιες είναι οι μέχρι τώρα εντυπώσεις σας;
- Είναι σημαντικό να βλέπεις την τοπική κοινωνία να σε «αγκαλιάζει» τόσο θερμά και να είναι δεκτική σε κάτι καινούριο, καθώς είναι το πρώτο κατάστημα ηλεκτρικής ενέργειας που άνοιξε τις «πόρτες» της στο ευρύ καταναλωτικό κοινό της Λάρισας.
Ένα πλεονέκτημα του καταστήματος είναι ότι βρισκόμαστε σε πολύ κεντρικό δρόμο της Λάρισας, στην οδό Μανδηλαρά 18 και Παπαναστασίου. Γι’ αυτό τον λόγο ο κόσμος δεν άργησε να αντιληφθεί την παρουσία μας. Άλλη μία απόδειξη της αποδοχής του κόσμου, ήταν τα εγκαίνια που πραγματοποιήσαμε την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, τα οποία αποδείχτηκαν λαμπρά. Πλήθος κόσμου, τοπικοί φορείς αλλά και συνεργάτες, βρέθηκαν δίπλα μας και μας τίμησαν σε αυτό το εορταστικό γεγονός.
* Ποια ήταν τα κίνητρα για τη συνεργασία σας με τη WATT+VOLT;
- Η WATT+VOLT είναι μία αναπτυσσόμενη εταιρία στον χώρο της ενέργειας, η οποία αριθμεί ήδη 45.000 πελάτες σε ολόκληρη τη χώρα. Στο πλαίσιο της ραγδαίας ανάπτυξής της και με σκοπό να βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές, πήρε τη στρατηγική απόφαση να ανοίξει νέα καταστήματα προκειμένου οι επισκέπτες να απολαμβάνουν άμεση και φιλική εξυπηρέτηση. Αυτή ακριβώς τη φιλοσοφία, ενστερνίζομαι κι εγώ.
Η επιχειρηματική αυτή κίνηση, την οποία εγώ προσωπικά, αλλά και πολλοί ακόμα επιχειρηματίες ανά την Ελλάδα, τόλμησαν στο πλευρό της WATT+VOLT, έχει ήδη ξεκινήσει να αποδίδει καρπούς. Αξιολογούμε καθημερινά τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας μας με τη WATT+VOLT και με χαρά διαπιστώνουμε ότι η διείσδυσή μας στην αγορά της Λάρισας είναι ήδη σημαντική. Επιπλέον, νιώθω την ανάγκη να επισημάνω και να επιβραβεύσω την εταιρία, καθώς εμπιστεύτηκε προμηθευτές από την τοπική αγορά για την οργάνωση του καταστήματός της. Πρόκειται αναμφισβήτητα για μια κίνηση εμπιστοσύνης, που αποδεικνύει πολλά για την αφοσίωσή της στην τόνωση των τοπικών κοινωνιών, στις οποίες αποφασίζει να δραστηριοποιηθεί και μας κάνει περήφανους που αποτελούμε μέλος αυτής της ομάδας.
* Τι κέρδος θα έχουν όσοι επιλέξουν τη WATT+VOLT, ως πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας, σε σχέση με τον βασικό προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος;
- Αρχικά, ανταγωνιστικές τιμές στο ρεύμα του σπιτιού αλλά και της επιχείρησης των καταναλωτών. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν τα Προγράμματα Corporate Energy με έκπτωση έως και 17%, τα οποία απευθύνονται σε όλους τους επαγγελματίες, τις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις που αναζητούν την άμεση μείωση των λειτουργικών εξόδων τους. Ακόμη μεγαλύτερες εξοικονομήσεις απολαμβάνουν οι οικιακοί καταναλωτές με τα Προγράμματα Home Energy, με έκπτωση έως και 19%.
Επίσης, προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις στις ανάγκες των καταναλωτών, βοηθώντας τους να σχηματίσουν μία ξεκάθαρη εικόνα για τον λογαριασμό ρεύματός τους και για την ενέργεια που πραγματικά καταναλώνουν, χωρίς κρυφές χρεώσεις.
* Είναι εύκολη η διαδικασία της αλλαγής παρόχου;
- Η διαδικασία αλλαγής είναι πολύ απλή και γίνεται αποκλειστικά από εμάς, χωρίς καμία ταλαιπωρία και χωρίς την εμπλοκή του πελάτη σε γραφειοκρατικές διαδικασίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν απαιτείται καμία επιβάρυνση ή επιπλέον αλλαγή στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση, ενώ η ποιότητα και η τάση του ρεύματος παραμένει ίδια.
Το μόνο που χρειάζεται είναι οι καταναλωτές να έρθουν στο νέο μας κατάστημα με τον τελευταίο εκκαθαριστικό λογαριασμό και την ταυτότητά τους και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το προσωπικό της WATT+VOLT.
Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που φέραμε και στη δική μας κοινότητα ένα κατάστημα WATT+VOLT, για να είμαστε δίπλα στους καταναλωτές και να μπορούν να απολαμβάνουν άμεση και φιλική εξυπηρέτηση από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, σε ένα ευχάριστο και σύγχρονο περιβάλλον.
* Τι είναι αυτό που σας ξεχωρίζει και σας διαφοροποιεί;
- Η εταιρία επενδύει στην καινοτομία, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Έχει εντάξει ήδη στο χαρτοφυλάκιό της πρωτοποριακές «έξυπνες» υπηρεσίες που συμβάλλουν ακόμα περισσότερο στην εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος. Μεταξύ αυτών, οι βραβευμένες υπηρεσίες smartwatt και WATT+VOLT Energy Analytics. Μέσω αυτών των υπηρεσιών, οι καταναλωτές εξοικονομούν ακόμα περισσότερα χρήματα, καθώς μπορούν ανά πάσα στιγμή να διαχειρίζονται την ηλεκτρική τους ενέργεια και έτσι να αποκτούν τον πλήρη έλεγχο στο ηλεκτρικό τους ρεύμα.
Εκτός όμως από τις σημαντικές επενδύσεις στην τεχνολογία αλλά και στις καινοτόμες υπηρεσίες, η WATT+VOLT επενδύει και στην εκπαίδευση του προσωπικού. Αυτό άλλωστε είναι και το διαφοροποιό στοιχείο, το ανθρώπινο πρόσωπο.
Με τους πελάτες μας «χτίζουμε» μία ανθρώπινη σχέση εμπιστοσύνης, προσφέροντάς τους απλουστευμένες διαδικασίες και υπηρεσίες για να κάνουν την καθημερινότητά τους πιο εύκολη, εξοικονομώντας παράλληλα χρήματα.
Κλείνοντας, θα ήθελα να σημειώσω ότι η παρουσία του καταστήματός μας στη Λάρισα (Μανδηλαρά 18 και Παπαναστασίου) εγγυάται ότι οι καταναλωτές θα έχουν πάντα δίπλα τους έναν αξιόπιστο πάροχο που θα ακούσει τις ανάγκες τους και θα τους προσφέρει συμφέρουσες λύσεις στο ρεύμα τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass