BEHANCE ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ

Από τη Λάρισα σε όλο τον κόσμο

*Για δεύτερη φορά επαγγελματίες designers δίνουν ραντεβού στην Κεντρική Ελλάδα

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2017 22:17
Ο Απ. Τσιοβάρας από την πρώτη συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί στη Λάρισα Ο Απ. Τσιοβάρας από την πρώτη συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί στη Λάρισα

Ποιος δεν θα ήθελε από την πόλη του να παρουσιάζει τη δουλειά του σε όλο τον κόσμο; Να κρίνεται για αυτή, να γίνεται ανταγωνιστικός, να εξελίσσεται, να πρωτοτυπεί.

Ο λόγος για την ιστοσελίδα Behance, τις δυνατότητες που προσφέρει η δημοφιλέστερη και μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα για δημιουργούς και επαγγελματίες designers, με περισσότερα από 1,5 εκατομμύριο μέλη σε 172 χώρες. Μέσω της Behance οι επαγγελματίες της εικόνας και όχι μόνο μπορούν να επιδεικνύουν τη δουλειά τους. Στην ουσία πρόκειται για ένα εύκολο τρόπο να αποκτήσει κάποιος το προσωπικό του online portfolio και να δικτυωθεί με επαγγελματίες του χώρου στον οποίο δραστηριοποιείται.
Σχεδιαστές, αρχιτέκτονες, γραφίστες, φωτογράφοι δίνουν ραντεβού το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, για δεύτερη φορά στη Λάρισα και συγκεκριμένα στον Μύλο του Παππά, στο πλαίσιο της παγκόσμιας εβδομάδας Behance reviews. Συγχρόνως φιλοξενείται και το Behance Portfolio Review Central Greece, Larissa όπου θα παρουσιαστούν οι δουλειές των συμμετεχόντων . Η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι με ομιλητές τους Σοφία Γεωργοπούλου από την Αθήνα, Ιωάννη Εργελετζή από τη Θεσσαλονίκη, Δημήτρη Κολιαδήμα από τη Θεσσαλονίκη και Αντρέα Ξενούλη από την Αθήνα.
 «Παράλληλα, θα γίνουν παρουσιάσεις Behance projects από νέους σχεδιαστές και θα υπάρξει διάλογος με το κοινό», δηλώνει ο γραφίστας Απόστολος Τσιοβάρας που με τον Γιώργο Νικολαΐδη επίσης γραφίστα έχουν αναλάβει τη διοργάνωση της συνάντησης.
Η Behance ιδρύθηκε το 2006 και σήμερα φιλοξενεί περισσότερα από 1,5 εκατομμύριο μέλη από 172 χώρες που έχουν δημοσιεύσει 5,5 εκατομμύρια project σε 128 τομείς και ειδικότητες της τέχνης και του design. Το 2012 το δίκτυο εξαγοράστηκε από την Adobe τον «ηγέτη» στο χώρο του δημιουργικού λογισμικού. «To Behance Portfolio Reviews είναι τοπικές συναντήσεις της κοινότητας χρηστών του Behance ανά τον κόσμο. Σε αυτές, νέα και παλαιότερα μέλη συναντώνται, αναλύουν δημιουργικές στρατηγικές, εξετάζουν τα πορτφόλιό τους, συνδέονται και κοινωνικοποιούνται», σημειώνει ο Απ. Τσιοβάρας για να προσθέσει ότι «η συγκεκριμένη πλατφόρμα αποτελεί ένα μέσο προβολής σε όλο τον κόσμο. Είναι ένας τρόπος για να εξελισσόμαστε, να γινόμαστε ανταγωνιστικοί και πρωτότυποι. Να προσπαθούμε για το καλύτερο. Από τη Λάρισα δηλαδή μπορούμε να προβάλουμε τη δουλειά μας σε όλο τον κόσμο».
Σχετικά με τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα οι διοργανωτές υπογραμμίζουν πως «δίνει την ευκαιρία σε νέους σχεδιαστές να συναντηθούν μεταξύ τους. Να ανταλλάξουν ιδέες, να γνωριστούν. Για την πρόοδο μέσω της συνεργασίας». Δίνεται η δυνατότητα σε νέους γραφίστες να έρθουν σε επαφή με τους «μεγάλους» της γραφιστικής, να δείξουν τη δουλειά τους, να δουν συναδέλφων τους, τα επίπεδα που βρίσκονται και να θέσουν τους στόχους για τα επόμενα βήματά τους.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων και με τη συμμετοχή της Εεδεκε. Χορηγός επικοινωνίας : εφημερίδα «Ελευθερία».
Ζωή Παρμάκη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass