Γλέντησαν οι ηλικιωμένοι της Καλλιπεύκης

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2017 16:28

Φιλική βραδιά προς τιμήν των ηλικιωμένων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, διοργάνωσε το Δ.Σ. του Μ.Ε.Σ. Καλλιπεύκης, την Παρασκευή 6 Οκτώβρη στην ταβέρνα του Χρήστου Οικονόμου στην Καλλιπεύκη.

Η συμμετοχή ήταν πέρα του αναμενομένου και η βραδιά κύλισε πολύ όμορφα. Οι ηλικιωμένοι χόρεψαν και τραγούδησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τα αδέλφια Αποστόλης και Δημήτρης Αστερίου Παπαϊωάννου, με κλαρίνο τον Κώστα Ριζούλη και τα υπόλοιπα μέλη της ορχήστρας, έπαιξαν και τραγούδησαν για δεύτερη χρονιά αφιλοκερδώς για τους ηλικιωμένους της Καλλιπεύκης.
Το «παρών» στη φιλική βραδιά έδωσε και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, οι κ.κ. Γ. Νικολάου και Γ. Ντόντος, δημοτικοί σύμβουλοι (του συνδυασμού του) και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Ιτέας κ. Γ. Βλαχοστέργιος. Ο κ. Μανώλης απευθυνόμενος στους ηλικιωμένους μεταξύ άλλων ανέφερε «Θέλω να γνωρίζετε ότι είστε κομμάτι της ζωής μας, είστε αυτοί που συνδέετε το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον, είστε αυτοί που τη δύσκολη αυτή συγκυρία που βιώνουμε, ως χώρα, ως πολίτες, ως οικογενειάρχες, προσφέρετε στα παιδιά σας και στα εγγόνια σας κάθε δυνατή βοήθεια, από το υστέρημά σας, για να μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους και να ατενίσουν το μέλλον με αισιοδοξία. Για όλα αυτά καταθέτω τον σεβασμό μου και εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου ο Θεός να σας χαρίζει χρόνια...».
Και ο κ. Μανώλης κατέληξε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μαθήματα ζωής που μας διδάσκετε, να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη, τη βοήθεια, την αγάπη και την παρουσία σας στη ζωή μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass