ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Στο Δημαρχείο ο υπουργός Οικονομίας

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2017 15:32

Με τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου συναντήθηκε χθες στο Δημαρχείο, ο δήμαρχος Λάρισας Απόστολος Καλογιάννης και στελέχη της δημοτικής αρχής.

Ο κ. Παπαδημητρίου ενημέρωσε τον δήμαρχο Λαρισαίων και τα στελέχη της δημοτικής αρχής για τις βασικές προτεραιότητες του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, για το επόμενο χρονικό διάστημα με κύρια στόχευση την ανάκαμψη της οικονομίας.

Από την πλευρά του ο κ. Καλογιάννης ενημέρωσε τον κ. Παπαδημητρίου για τον σχεδιασμό και τις παρεμβάσεις του Δήμου Λαρισαίων, ενώ στάθηκε κυρίως «στον ιδιαίτερα κομβικό και κεντροβαρή χαρακτήρα της πόλης αλλά και τον οικονομικό δυναμισμό της» ενώ έθεσε στον υπουργό ζητήματα που αφορούν στη Λάρισα και την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, όπως η αξιοποίηση της Αβερωφείου Γεωργικής Σχολής, του Εμπορευματικού κέντρου του ΟΣΕ κ.α. Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο κ. Παπαδημητρίου και αναφερόμενος στη συζήτησή του με τον δήμαρχο Λαρισαίων υποστήριξε ότι υπήρξε διεξοδική συζήτηση για μια σειρά θεμάτων, εκ των οποίων κάποια μπορούν να δρομολογηθούν.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο αναπληρωτής δήμαρχος Γ. Σούλτης και οι αντιδήμαρχοι Θαν. Αδαμόπουλος, Δημ. Μαβίδης και Παν. Νταής καθώς και η γενική γραμματέας του Δήμου Λαρισαίων Β. Μόσιαλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass