Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗ Ν.Δ. ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΑΡΛΙΤΣΗ:

«Να παραιτηθεί ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Τυρνάβου»

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2017 22:40
Ο κ. Στέλιος Σπανογιάννης Ο κ. Στέλιος Σπανογιάννης

Με αφορμή την προσωρινή διαγραφή για έξι μήνες από τη Νέα Δημοκρατία του προέδρου του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αμπελώνα και στελέχους της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων,

μέλους της Νέας Δημοκρατίας κ. Ζήση Παρλίτση, με επιστολή του στην «Ε» ο πρώην γραμματέας της Τ.Ο. Ν.Δ. Τυρνάβου και σημερινός αντιπρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Τυρνάβου και Περιχώρων κ. Στέλιος Σπανογιάννης ζητά την παραίτηση του προέδρου της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Τυρνάβου.

Όπως τονίζει στην « Ε» ο κ. Σπανογιάννης: «Είναι απαραίτητο πλέον να ξεβρομίσει η τοπική κοινωνία από τέτοιους τυχάρπαστους ανθρώπους που δεν σέβονται τον κόπο και τον ιδρώτα του συνανθρώπου τους.

Εφαρμόζοντας σταλινικές μεθόδους οι οποίες ουδέποτε είχαν χώρο στη Ν.Δ. που υπηρετώ από πάντα, διαγράφει και αφαιρεί οποιονδήποτε με εισηγήσεις προς τα κεντρικά του κόμματος χρησιμοποιώντας τις επαφές του χωρίς καν να συγκαλέσει συμβούλιο στη ΔΗΜΤΟ.

Το ίδιο ισχύει και για τη ΝΟΔΕ Λάρισας, η οποία ουδέποτε κλήθηκε να συζητήσει θέμα διαγραφής μέλους αλλά λειτούργησε ως υπάλληλος της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου υπογράφοντας απλά το διαβιβαστικό προς την Αθήνα. Έτσι λειτουργούμε σήμερα.

Έπειτα από τη διαγραφή από τη Ν.Δ. ενός συναδέλφου κτηνοτρόφου, του Ζήση Παρλίτση, ο οποίος υπερασπίστηκε σε συζήτηση στο fb τα συμφέροντα του κτηνοτροφικού κόσμου ο κτηνοτροφικός κόσμος θα είναι πλέον απέναντι στον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ.Τυρνάβου.

Ο μόνος δρόμος για εκείνον είναι η άμεση παραίτηση. Η Ν.Δ. χρειάζεται εκπροσώπους στις τοπικές κοινωνίες που να ενώνουν και όχι να διχάζουν τις επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες. Η Ν.Δ. αύριο πρέπει να είναι πανίσχυρη και αυτοδύναμη για να κυβερνήσει και τέτοιου είδους εκπρόσωποι, όπως ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου, την απομακρύνουν από τον στόχο της», καταλήγει ο κ. Σπανογιάννης.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass