ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Εκδηλώσεις για τον Αγ. Αρτέμιο

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2017 16:30

Με αφορμή τον εορτασμό της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» στις 20 Οκτωβρίου 2017, μαζί με τη μνήμη του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις.

Αναλυτικότερα στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, αύριο Πέμπτη και ώρα 18:30 θα τελεσθεί μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας στο Ιερό Παρεκκλήσι Αγίου Αρτεμίου στον προαύλειο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Λάρισας. Μεθαύριο Παρασκευή 20 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Πέτρου - Παύλου Λάρισας και ανάγνωση Ημερήσιας Διαταγής Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας.

Επιπλέον, έχει προγραμματιστεί εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, κατά τις ημέρες 16, 17, 18, 19 και 20 Οκτωβρίου 2017, με σκοπό την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι μισές από τις φιάλες αίματος που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν σε παιδιά με μεσογειακή αναιμία.

Τέλος, από το προσωπικό των Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας έχουν συγκεντρωθεί τρόφιμα και αναλώσιμα είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία αύριο Πέμπτη 19 Οκτωβρίου θα διατεθούν στο παράρτημα του «Χαμόγελου του Παιδιού» στη Λάρισα, για τις ανάγκες των παιδιών που υποστηρίζονται απ’ αυτό.

ΕΑΛ

Στο πλαίσιο του εορτασμού του προστάτη της ΕΛ.ΑΣ. Αγίου Αρτεμίου, η Ένωση Αστρονομικών Λάρισας (ΕΑΛ) διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία. Η αιμοδοσία θα γίνει σήμερα Τετάρτη από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας. Στο πλαίσιο των θρησκευτικών εκδηλώσεων, αύριο Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στις 18:30, στο παρεκκλήσιο του Αγίου Αρτεμίου στον προαύλειο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου, η ΕΑΛ θα τελέσει πανηγυρικό εσπερινό, προς τιμή του προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass